Hem kızımın dişleri çıkıyor hemde hasta üşütür diye düşünüyorum ateşi yok Allah a şükür burun akıntısı tıkanıklığı kusması var ama sadece akşamları kusuyo 2 günden beri bi kaç saat önce süt verdikten sonra 2 kere kustu iştahı da baya azaldı şurubu dahi zor içerliyorum onu da ağzından atıyo ne yapmam gerekiyo ne yapsam daha iyi gelir en azından iştahını kusmamasına çözüm olan bişey var mıı?
Bogaz enfeksiyonu olmuş olabilir oda kusma yapiyo bol sivi vermeye calisin burnunu acik tutun ateşi oluyomu
Boğaz enfeksiyonu olarak bilmiyorum ateşi yok
Sıvı içeren biriyim kendisi de güzel tüketiyo yine de yetersiz kalmış olabilir mi ki
Ateşi yoksa bogaz enfeksiyonuda olmaya bilir benim kiz ayda 2 kere olur ateş kusma olur ateş muhakkak oluyo bu enfeksiyonda. Siz bi saglik oacagina gorurun pazartesi guu
Tamam teşekkür ederim
Geçmiş olsun 4 gündür oğlumda bizde hastayız ev halkı öksürük burun akıntısı var oğlumda geceleri bazen gündüzleri öksüruruken ksuuyor ama bu defa doktora götürmedim daha bir ay olmadan ikinci hastalanisi diğer hastalığında antibiyotik kullandım o yüzden yazacaklarini sanmıyorum tekrar dan zaten ilaçta kullans benim oğlum uzun sürüyor burun akıntısı ve sürekli sağdan soldan hasta insanlardan bualsiyo
Cnm sendi aynı nedir bu hastalıklar ya beni oğlumda kış girdi son bir aydır sık sık hastalanıyor her giyimde antibiyotik içiyor sonra da ishal yapıyor bu defa götürmedim ben daha kullanali bir olmadan tekrar hastalandi
Benim buyuk kizimin bademcikler buyuk o her ay hasta olur babasida ayniydi aldirdi bademcikleri biraz buyusun kizinkinide aldiracam da bugun benim kucukde grip oldu ya berden bulastiysa evde kimse hastada degil. Ama bacim yagmur yok heryer mikrop aman gecmis olsun suzede
Sağol cnm bende bademcikden çektim yıllarca 28 yaşında aldırdım şimdi fazla hasta etmiyor ama bud efada sinüzit ve uğraşıyom bende benim de kızlarımın bademciklerin büyük geçen çocuk doktoru bı KBB götür çok büyük dedi horluyorlar iksiide de bende Kızılcahamam da çok iyi bi doktor var kendim orda oldum ameliyat yine ona götürün yazın belki cesaret eder yaptırım daha önce kizimida aynı doktor geniz etini aldı alirken bademcik lerid alalım sık hasta ediyorsa dedi ama ben aldırmadım keşke aldirsaymistim benim küçük de öyle horlayop.duruyo inşallah onunki şiş değildir
Tuh bacim ya genetik galina bu bademcik ha. Sunizit bendede var aman o yine iyi bademcikden. Kiz bacim benim esim kazan devlet hastanesinde oldu ameliyat doktor tanidikdi cokda iyi bi doktor kizinkinide ona yaptiracaz sen kazandasin o doktora bi gitsene hem sana yakin ora
Kazandaki adı ne canım Atilla mi diğerine götürdüm kızımı dediki genetikdir büyük olabilir vesyre dedi kaldı pek iyi değil gibime geldi atillayada götürmedim ben de sinüzit için kazana gidiyorum Kızılcahamam’da ki doktor daha önce Sami ulusta görev yapmış Ankara’dan hastaları geliyordu birde baş hekimlik yapmış o yüzden bu gittim memnun kaldım aile boyu orda oldum ameliyatı bide gün atmıyor hemen yapmıştı kardeşim ben kızım yeğenim hepimiz Kızılcahamam da olduk![]()
Evet atilla canim
memnunsan orda ol canim doktorda onemli bakma sen bademcikde riskli ameliyat ha
Ayben benim ameliyatda damarın patlamış bağlamışlar doktor tekrar ameliyata abkirisiz dikat et kusmamaya çalış dedi hatta iki gün harsanese kalmamı istedi hafta sonu geliyordu riskliyim diye bende çocukların var durmuyorlar hocam dedim oda gece gündüz ne zaman bu sıkıntı yaşadım hemen gel Allah korusun kan Durmaz dedi vali yaştan sinra bademcik riskli dedi damar lar kalinlasiyormus çocukluk çağı gibi değil dedi