Hahahha benimki de öyleydi. Buyudukce ekran istiyor . Bende televizyon açmıyorum gün içinde babası aciyir egelemk için. Bazen bakmıyor oyuncaklariyla oynuyor bazen de sadece izliyot
200ml cok fazla canim ek gida alıyorsa yavas yavas ml düşür. Mesla bende gece yatarken veriyorum birde saat 4 gibi ağlayınca veriyorum . Onları da 120ml illa150ml arası oluyor. Bence 200ml değilde 180ml ver sonra 150ml diyrekeden düşür 120ml de ideal.
Sizin iki iki geliyor bizim tek tek geliyor 1 diso 1 ayda zor cikartiyir![]()
Bu başlık kafamı çok karıştırdı. Kızlar ben emziriyorum ve ek gıda olarak da kendisine uygun her şeyi yiyor. Gece emmek için 2-3 kez uyanıyor. Açken mama vermiyorum ama gündüz yediği öğünlerden yarım saat sonra 100ml mama teklif ediyorum, hem sevdiği için, hem beslenmesine destek olsun diye. Bazen içiyor, bazen yarım bırakıyor ya da hiç istemiyor. Şu tabloya bakınca mama gereksiz gibi gözüküyor aslında
bebeğim en başından beri normal boy kiloda, bu konu hiç derdim olmadı. Ben mamayı besleyici bulduğum için veriyordum keyfi olarak. Evdekiler bitince tamamen kessem mi bilemedim.
Gece sabaha kadar emiyor bir aydır sık sık kalkyor ek gıda asla yemiyor ama pes etmeden denemeye devam sürekli emmek istiyor saat başı sürekli peşimde yanlız kalamiyor arkamdan ağlıyor hala yurumuyo iki üç adım atali 20 gün oldu sık sık da deniyoruz ama hala yürümesi cnm boyle
Bizimde alerjiniz var hala devam alerji mamasını yiyor sizinki hiç bir ek gıdayı yemiyor safece anne sütü alıyor ondan sordum manada vermek lazimmi açana yemek yemediği için doktora danissammiki haftaya kanlarina bakılacak ondan bişey çıkmazsa memeden büyük ihtimal yemek yememesi napacam sastim
Aynen diş bid ayrilma kaygisi oluyomuş belirli donemler ondanda cok agliyodur
Yatarken bebe biskuvisi war ebebekde onu yapip weriyorum sabaha karsi uyaniyor acikkrsa onada mama aldiydim ustunde olcekleri yaziyor ona gore weriyorum bazende ya sut isitiyorm ya biskuvi bazen gece 4 5 uyaniyorz 7 dede yatiyorz kyefine kalmis
Aynen alerjik olunca zor çok iyi anlıyorum seni canım biz alerji maması kullanmadik şükür döküntüleri vardı ama normal Aptamil kullanıyorum tabiki en iyi doktoruna danışman 18. Aya kadar mama yiyebilir diyor Doktorlar ama benim doktkr kesebilirsin dedi yavaş yavaş alerjisi olmayan ürünlerle değiştirerek ilerle sende canım
Ya zaten izletiyorim bir yandan biraz izliyo şarkı çok seviyo dans eder. Bu aralar bana deyip durmaya başladı. Ekrana fazla koymam elimden geldiğince isim yoksa bırakmam hep birlikte oyunlar oynuyoruz evet evde bı ben bi kızım tek oluyoruz arada akranlarinin yanına götürürüm birlikte oynamayı sever konuşur miridanir birşeyler soyluyo ama hani anlamlı tam olarak yok şimdilik. Müzikli sesli oyuncak ahtapot olan var şarkı ve hikaye anlatımlı onu sever açıp bakiyo evde sürekli onunla konusma halindeyim asla öyle bırakmam verdiğim komutlarida dinler yapıyorsa çok şükür işte ne bilim niçin böyle tam olarak bı dede nene dediğini duymadik anne zaten demiyo önceden dedededeee uzatirdi şimdi kesmiş babaya bu iki gündür fazlaca düştü bklim hayirlisi. Yani izlemesine izin vereyim diyorsunuz özellikle ne açabilirim hani onu çok etkilemeyecek ve bu arada TV acarsamda ekran parlakligini azaltıyorum ki çok etkilenmesin diye
Bizimde dis cikiyo dorttu altakinin yanlardan geliyo zeytinyagina karafil koy beklet surun rahatlatiyo damaklarini
Cnm hiç ek gıda yemiyor yediremiyirum sadece emiyor sizin alerji geçtimi tam anlayamadım normal.mamamk yiyor bizim halae devam ishal yapıyor kanlı bide döküntü pişik de başladı eskiden pişik döküntü yoktu manayı şundan sordum yemek yemiyor ya sadece anne sütü soyup doymadigini anlamıyorum sık sık emiyor ek gıda aç olsa yerdi heralde diyorum sadece bide yemek yemediif için değerleri düştümu bilmiyorum haftaya kan aldircam
Al bendede o kadar çocuğun azı dış ben burdayim diyor gözüküyor mosmor şişti şişlik geçti ama çıkamadı hala huzursuzluk devam ediyoru diş resmen apse yaptı geri geçti ama patlatamadi
Tabiki kanına baktır e kilosuandada Artış varsa yetiyordur sütun canım alerjimiz geçmedi bizim de popo arası pişik oluyor bizimde vücudunda birşey yok döküntü Felan olmuyor artık arada gaz olayı devam ediyor yine sizinki ileri boyutta canım kan Felan görmedim ben şükür ek gıda işini de doktoruna sor istersen sen yine çok ustelemeden teklif et artık Birgün elbet yiyecek oda
İnşallah yer bı ara güzel alıştı o sırada arka arkaya dış çıkarttı hastalandı bidaha yemedi bide babası nazar etti iyi yiyordu aslında ne çok yiyor dedi bidaha yemez oldu çocuk
ek gıdayı keseli iki aydir kilo almıyor alerjide can imi çok sıkıyor gecsede bizde herkez gibi normele dönsek
Evet nazara bende inanıyorum o konuda okutsaydin hemen… işte aksilikler üst üste gelmiş ya çocuk ne yapsın düzelir ama inşallah zamanla sabır biraz daha bacım… inşallah huzura kavuşuruz bizde biter bu alerji işi amin ![]()
Teh şu çocuğun etigine . Anası yürüsün diy arkasında perişan oldu. ![]()
Çok da acele etmen derim yürür elbet sağlık sorunu olmadığısurecee . Sonra da başla r her yeri dağıtmaya ![]()
Olabilir canım
Bende vercem de buskiviyi sutun icine atmak isterim . Senin aldığın nasıl seker oranı yüksek mi. Cici bebe fln bna cok şekerli geldi.
Ya ben şunu keşfettim çocuğumla neyi sakinirsam ona gidiyor . Daha cok istiyor . Ven ilk doğduğu günden itibaren tv acıyorum. Ilk aylarda sadece tv sesini duyuyordu ekran asla olmadı. Yasina basınca biraz daha evde vakit geçirdiğimiz için çok fazla usaniyor . Biz zaten ailecek YouTube dan bakıyoruz. Benim 2 tane dizim var esimin maçları var onun dışında çok fazla açılıyordu. Simdi kizim da olunca belgesel aciyoruz. .kırmızı balik şarkısı. Kukili açılıyor..egitici bebek videoları yazıyorum hangisi denk geldiyse onu acıyorum..bazen bakmıyor bile onlara. Tek basina oynamayı çok seviyor. Kitaplarını çok seviyor. Filime bakarsa kitaplarıyla da oy.ar ben yanında otururum arada ona eşlik ederim .
Sıfır ekransiz büyüten annelere özeniyorum ama ben o kadar da olmasını istemiyorum. Bence cocuk izlemeli tv. Öğrenebilecek çok şey var. Tutup da saatlerce kalıyorsa ekran başında çok fazla dikkat eksikliği olur. Bence ekran da gösterilmeli çocuklara. Bu benim düşüncem. .