Merhaba canım anneler, bir konuda fikir almak istiyorum.
Bebeğimin yaşına girmesine az kaldı. Pek aileden kimsem yok bulunduğumuz şehirde. Çekirdek aile olarak kutlayacağız. Pastayı kendim yapacağım ama süslemeleri almak istiyorum. Erkek bebek için pek bir çeşit yok malum bakındım trendyolda. Kendim alıp bir konsept yaparım dedim ama belki sizin önerecek olduklarınız vardır diye yazmak istedim
Bende kelebekli pasta yaptirdim duvarada kelebek kesip yapistirdim canim sende bi konsept belirle pasta ve suslerde kullan orman temali olabilir mesela
Ben kendim herseyi kendim yapmak istediğim için pastasinida kendim yapcam diş buğdayı pastasinida bn yapmistim. Uçan cicek konsepti falan çekim olarak evde yapcam onun dışında pasta ve kelebek balon olcak doğum gününde ama üzerine tavşan figürü falan yapmayı düşünüyoru
Biz 1 yaş için safari konsept yapmıştık. Ona göre balonlar bunner kürdan falan almıştık. Ocak ayında 2 yaşına girecek kendisi arabarı iş makinelerini çok seviyor. Ya iş makinesi ya da taşıtlar konsepti yapacağız. Henüz karar vermedim. Bir de uzay konseptini de düşünebilirsiniz. Biz baby spa da onu yaptığımız için tekrar aynısını yapmak istemiyorum