1 Yaş Doğumgünü

Merhaba canım anneler, bir konuda fikir almak istiyorum.

Bebeğimin yaşına girmesine az kaldı. Pek aileden kimsem yok bulunduğumuz şehirde. Çekirdek aile olarak kutlayacağız. Pastayı kendim yapacağım ama süslemeleri almak istiyorum. Erkek bebek için pek bir çeşit yok malum bakındım trendyolda. Kendim alıp bir konsept yaparım dedim ama belki sizin önerecek olduklarınız vardır diye yazmak istedim :innocent:

1 Like

Ben hazır aldım valla senden önce senden sonraydı ben yapmayı bırak yemek bile yapamıyorum bırakmıyor mecbur aldım

Bende kelebekli pasta yaptirdim duvarada kelebek kesip yapistirdim canim sende bi konsept belirle pasta ve suslerde kullan orman temali olabilir mesela

3 Likes

Partiden sayfasi war instgramda cok guzel seyler war bak istersen

Ben kendim herseyi kendim yapmak istediğim için pastasinida kendim yapcam diş buğdayı pastasinida bn yapmistim. Uçan cicek konsepti falan çekim olarak evde yapcam onun dışında pasta ve kelebek balon olcak doğum gününde ama üzerine tavşan figürü falan yapmayı düşünüyoru

m bakalim. Bu diş bugdayidi

boyle birşeyde doğum günü pastasina yapcam etrafı kelebek olcak sekilde

Biz 1 yaş için safari konsept yapmıştık. Ona göre balonlar bunner kürdan falan almıştık. Ocak ayında 2 yaşına girecek kendisi arabarı iş makinelerini çok seviyor. Ya iş makinesi ya da taşıtlar konsepti yapacağız. Henüz karar vermedim. Bir de uzay konseptini de düşünebilirsiniz. Biz baby spa da onu yaptığımız için tekrar aynısını yapmak istemiyorum

Çektiğimiz fotoğraflar çok aşağıda kalmış buldum. Sizin için örnek olsun.

Bizde bu şekilde süslemiştik, fikir olur belki. Malzemeleri https://www.instagram.com/partiden?igsh=dXF2cTE3d2oybHJy almıştım.

2 Likes

Yaa Maşallah çok tatlı olmuş :heart_eyes: pastayı kendim yapacağım için sade olur ama konsepti güzel olsun istiyorum. İnşaallah yapabilirim bu şekilde iyi bişeyler

İnstagram bana hiç güvenilir gelmiyor ya, aldınız mı o sayfadan

Çok güzel olmuş fikirler için çok teşekkürler bu sayfalara bakayım bir, güzel ömrü olsun paşanızın :blue_heart:

1 Like

Demin de bu sayfayı söylemişler, bakayım buraya da çok teşekkürler. Nice güzel yılları olsun oğlunuzun :blue_heart:

Rica ederim ne demek. Hepimizin evlatları sağlıkla huzurla büyüsün inşallah :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

1 Like

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Ewet cnm aldim cok guzel geliyor partiden sayfa ismi tavsiye ederim

Bunlari o sayfadan aldim

Çok güzel olmuş :heart_eyes: malzemesi kaliteli duruyor ben bakayım

Ewet cok guzel terettud ederek aldim ama bayildim gercekten okdr cok cesit warki insanin kafasi karisiyor