Arkadaşlar selam, yarın kızımın 1 yaş fotoğraf çekimi var, pazar günü de doğum günü
Çekim pastasini kendim yaptım, yaparken nerdeyse aglayacaktim inanılmaz duygulandım, hasta halleri, yaşadıklarımız, ilk doğduğundaki caresizligim tecrübesizliğim kısacası herşey gözümün önünden film şeridi gibi geçti..Allah hep böyle güzel telaslarini göstersin inşallah
.. Sormak istediğim şey ise 1 yaş çekimi yaptıran var mı? 3 konsept çekimi ve aile çekimi olacak, gerginim ister istemez duracak mı, sıkılacak mi ne yapacak kestiremiyorum, güzel geçsin diye umut ediyorum…
Merhaba, yeni yaşı ve daha nice yaşları sağlık, huzur, mutluluk getirsin. Yarın ben de bebeğimin 1 yaş pastasını yapacağım ve sabahtan beri aklımda kreması şöyle mi olsun, süslemesi böyle mi olsun düşünceleri dönüp duruyordu. Ta ki yazınızı okuyana kadar. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Sizin yüzünüzden yarın pastayı yaparken büyük ihtimalle ağlayacağım ![]()
![]()
Çekim konusuna gelince ben bebeğimin ilk vesikalık fotoğrafını çektireceğim ve ailecek birkaç poz veririz diye planlıyorum. Konsept fotoğraf yaptıracağınız için herşeyi akışına bırakınca daha güzel kareler çıkar diye tahmin ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun inşallah ![]()
Merhaba, amin inşallah çok teşekkür ederim, aynı temenniler sizin bebeğinize de gelsin
Stüdyo da pastaya elini sokacak, yemege çalışacak falan ama yine de çok özendim malum kızım yiyecek nasıl özenmem fakat gerçekten o sadece bir pasta değildi benim için, emeklerim, sabrım, yaşanmışlıklar, yaşanacaklar, Ece’den öncesi ve sonrası, onun gülüşü, baharim bahçem, varlığım yoklugumdu sanki o kadar anlam yükledim ki bilmiyorum hormonlar tavan oldu belki de saçmalıyorum, yazarken bile duygulandım…Kreması için nefis yemek tariflerinden yardım aldım çok lezzetli oldu daha önce de yapmıştım aynı tarifle o siteye bakabilirsiniz, pasta süsü de trendyoldan aldım onu takacagim…Onun yürüdüğü yollar hep çiçekli olsun istiyorum ama hayatta dikenli yollar daha fazla, gücümün yettiği kadar yanında olmak istiyorum umarım ömrüm yeter ve başarabilirim. İnşallah sizinde herşey gönlünüzce olur ve sorunsuz geçer ![]()
Nice hayırlıbguzel saglıklı huzurlu yaşları olsun İNŞALLAH ablam fotoğraf cekımı yapıyor ama eskişehirde vala orda olsaydın derdım ona sana cekseydı ![]()
Çok teşekkür ederim Ezgi ne kadar hayırlı kardessin müşteri topluyor ablasina bak bak ![]()
![]()
![]()
Ankara’dayım aynen, Instagramdan buldum bir yer yarın gideceğiz bakalım ![]()
Valahı hediyem olacaktı tatlı kızına burada demek ıstemedım nasıl olsa uzak hava yapar gıbısı olur dıye demek istemedim ablama hiç müşteri toplayamam ![]()
Ayyy Ezgiii hediye miiii 1 yaş için artık geç ama sen iste ben 2 yaş çekimine Eskişehire de gelirim![]()
![]()
![]()
Tamm sözüm söz bu kurban bayramı gel eskisehire ablan sana çeksin bende oraya gıdıcem kurbanda ALLAH nasip ederse
Gelirken eli boş gelmeyim bende sana süpürge getiriyim ![]()
![]()
Şaka bir yana teşekkür ederim güzel kalbine ![]()
Vala ciddiyim yolun düşerse ablama havaleyi otına yaparım seni
mümkünse sürüngecli olan süpürge olmasın ![]()
1 cinsinden insan cok duygusal oluyor ama cocuklar 2veye 3 olunca o duygusallık aglamalar olmuyor aksine bagırış cagırış oluyor beni dlirtirler bıde pişmeye onun sosunu ıstıyorlarya deli oluyorum kendılerını kirlettiler o der ben yıyıcem kremayı dıgerı der ben bebek olanda hep ağlar onlar yıyor bende yemek ıstıyorum dıe vala kirizlik oluyor ama guzel de oluyor şimdi ne kadar sinir etselerde guzwl okuyor o mutlu anları bende 1 hafta once yaptım güzeldi kamera arkasını saymazsak ![]()
Ya böyle dinleyince de çok tatlı geliyor çoluk çocuk curcuna
bir akrabamın 4 çocuğu var, ikisinin doğum günü aynı, diğer ikisi de aynı gün doğmuş. Hep der ki “çok şükür iki doğum günüyle 4 çocuğu aradan çıkarmış oluyorum, hepsine ayrı ayrı uğraşamazdım”
herkeste aynı şeyler yaşanıyor demekki![]()
Vala keşke benımkılerde oyle olsaydı bugünde evlılık yıl dönümümüz daha kocamdan ses yok sanırım bendinde ses olmuycak
![]()
Bir çılgınlık yapıp sen kutla önce, adamda woouuww desin yeniden aşık olsun belki 4. olur ne dersin ![]()
![]()
Mümkünse o çılgınlık olmasın 4cü olmadan ben timarhanelik olurum
Sağlıklı mutlu güzel yaşları olsun inşallah
Biz yaptırmıştık fotoğraf çekimi. Çekim esnasında dursun diye yürümeye başlamadan önce çekmek istiyor fotoğrafçılar ama Asil 11 aylıkken yürümeye başlamıştı o yüzden çekim esnasında çok hareketliydi konsept kıyafetlerini karıştırdı tokaları bisikletleri arabaları kurcaladı fakat o yeni keşifler yapıyor diye fotoğrafçımız sabırla bekledi. Çok eğlendik biz çekimde. Fotoğrafların hepsini maile gönderdi arasından seçtiklerimizi de çıkardık. Bir albüm yapıyorum anılarımızdan. O albüme bakınca bende çok duygulanıyorum.
Çok teşekkür ederim
Yaptırdık bizde 3 konsept ve mini aile çekimi oldu, o da geçti şükür
Bizimki tamamen yürümüyor bir iki adım şeklinde henüz ama çok hareketli, konsepti dağıttı sürekli ama o da eğlendi bizde, aile çekimini de en başta yaptırdım çünkü ortama alışınca durmayacagini biliyordum, çok güzel bir anı oldu ama 1 yaş özeldir, ilerde kendisi de bakıp çok mutlu olacaktır eminim.Her ne kadar yürümeden yapın deselerde 1-2 ay erken yaptırmakta insanın içine sinmiyor![]()
Ne güzel sevindim sizin adınıza
Çevremde yaptıranlar hep 10-11. ayda yaptırmış ama benim de içime sinmiyor. Açıkçası fotoğrafçının işini kolaylaştırmak için ve konsepte kusursuz uyum sağlasın diye 1 yaş çekimini o kadar erken yapmak mantıksız geliyor. 1 yaşındaki hali hareketli ele avuca gelmez bir şeyse bile öyle kalsın anısı.
Kesinlikle öyle o zaman 1 yaş çekimi olmuyor. O yüzden bizde doğum gününden birkaç gün sonra yaptırmıştık.
O hareketli oluşu da o döneminin anısı oluyor daha da anlamlı ve eğlenceli oluyor ![]()