Kızlar yemek yemiyor bazen ne verebilirim daha yumuşak şeyler istiyor beşinci diş çıktı ağrısı var galiba ama katı gıda reddj var birazda zayıf hemşire zorla yemek ve bdedi üstüne
merhaba biz gece ögününü kestik gece yatmadan 1 saat önce süte 1 tatli kasigi pirinc unu ve 1 tatli kasigi irmik koyup muhallebi yapip soguyunca icine kende yaptigim bebe bisküvisinden koyuyorum 1 tatli kasigi pekmez ve tahin koyuorum bazen pekmez tahin koymayip muhallebi biskuvi muz eziyorum cok severek yiyor hergun
Aynı bizimki vla ya son zamanlarda yemk istemiuo dişten die düşünüyorum bizimki dişler çıkınca bişyler yiyemiyo ve her gece 2 saat e bir meme istiyor yatmadan önce yemek vermeme rağmen yine mrme istiyor
Güzel tarifmis ben gece maması almıştım pirinç unlu mama o nasl acaba fazla yemedi tatlı olmasına rağmen
Evet tok olsa dahi meme istiyor ve yumuşak şeyler istiyor onu da yemiyor gerçi baya zorlanıyorum ama kendi haline de bırakamam ya zaten zayıf
muhallebinin icinde bebe bisküvisi ve tahin pekmez yada muz cok yakisiyor severek yiyor yani farkli lezzet cikiyor ortaya
Ceviz ezmesi pekmez muz iyi kilo aldirir
Verebilirsin yani
“Acıkınca yer” ve “bırak kendi yesin” isimli iki kitap var bildiğim, güzel tarifler var bence onlardan faydalanabilirsiniz.