Ya kızlar bebeğim 15 aylık önceden de sevmiyordu banyoyu yine sevmiyor yaptırana kadar anam ağlıyor önceden yine banyo oturağına oturtup yaptırıyordum şimdi ona sığmıyor artık banyoda da aşırı hareketli kayıp düşecek diye ödüm kopuyor siz nasıl yaptırıyorsunuz ![]()
Delikli çamaşır sepetleri var ya plastik
onun içine oturtuyorum önüne iki oyuncak koyuyorum ya da su dolu küçük bir kap. O oynarken ben de onu yıkıyorum. Sepetin içine koymasam hiç tutamıyorum hep bir hareket.
Oturmaya basladigindan beri mama sandalyesinde yikiyorum cok rahat oluyo. 2 seferdirde eşim yere oturtalim oynasin biz yikarken dedi oyle yaptik altina bisey serip oturtuyorum onuda seviyo bi dene istersen
Ay çok mantıklı![]()
![]()
deniycem teşekkür ederim
Ya yerde işte durmuyor sürekli kalkıp gitmeye çalışıyor düşecek diye korkuyorum tutuyorum tabi de elim sabunlu kaydırırım diye ödüm kopuyor ![]()
Ay allah korusun deneme ozaman canim duser kafasini falan vurur mama sandalyesinde dene eger sigarsa dusakabine
Bizimkide 15 aylik banyodan cikmiyo agliyo cikarken kucuk taslar satiliyo ona ondan aldim tabureye oturuyo banyo kovasi onunde oynarken yukiyorum weya babasi kucaginda tutuyor kim banyoya girerse illa oda girip yikancakmis kafasini ovalar bici bici diye ![]()
Bebek banyo taburesi satiliyo ondan alabilirsin
Öyle vallaha Allah korusun. Mama sandalyesi kullanmıyorum ben ya hiç almadım biz yer sofrasında oturuyoruz hep kızımda alıştı bizle beraber yerde oturuyor yiyoruz
Bi bakayım teşekkür ederim
Küvette ablalariyla oynayarak yapıyor ablaları tabi altlarinda iç çamaşır oluyor beraber giriyorlar banyoya ama küvete oğlum oturuyo kendinin kuvetine çok seviyor ablalariyla oynayarak yaptırıyorum üçünü de ben önce biraz oynuyorlar tabi çıkartırken hatta ağlıyor geri gitmek istiyor geçen ben lavaboya girip cikana kadar ablalari yıkamış
seviyorlar oğlum tek sevmiyor ama kardeşi varsa beraber yapın yoksa sizle yapsın anneeiniz ben bazen beraber yapiyorum oğlumla durmuyor çünkü tek
Havlu koy ayaginin altina kaymasi yada bi paspas
Ay benımkı de tam bır su delisi asla çıkaramıyorum sudan yuzune su boşalt sesı cıkmaz ![]()
Benmkide ayni sudan cikmiyo zor cikaetiyoruz
Banyda altına bişeyler serip oyle yıkıyorum daha pratik olyor
Ben terligini giydiriyorum ayakta yıkıyorum bazen bazen de zorla tabureye oturttuyorum ağlıyor ama ayağında terliklero olduğundan düşmüyor ha çıkarıyor ben yine giydiriyorum duşakabin de dar zaten
abisinin kucağında
11 yaşındaki abisi kucağına alıp küvete oturuyor o suyun içinde oynarken ben sampuanlayip yikiyourm hem ben islanmamis oluyorum hemde bı seferde iki çocuk yıkamış oluyorum ![]()
![]()
hahahaaa ayni yöntem ![]()