1 yaş uyku

Kızlar nolur yardımcı olun her gün aynı sorun niye böyle yapıyor oluyor anlamıyorum öğlen 11:30 veya 12:00 'a kadar uyuyoruz ondan sonra akşam üstü 16:30 veya 17:00 gibi tekrar uyutuyorum uyunma bazen 18:30 veya 19:00 gibi uyanıyor gece uykusuna ise 00:00 gibi veya 00:30 da uyuyoruz anlamıyorum uykusunu aldığı için mi yapıyor valla kafayı yicem sinirden ölcem ya uykusunu alsa hayır her zaman aynı kalkıyoruz yatıyoruz ama o zaman hiç bir sorun olmuyordu güzel uyuyordu geceleri böyle yapmıyodu nedense dünden beri uykuda bir sorun yaşıyoruz lütfen tecrübeli bilgili anneler yazabilir mi hayır sallıyorum uyutuyorum ya uykuya dalınca yada dalmadan kalkmak istiyor ağlıyor izin vermeyince hızlı sallayınca bir kere cırpınıyor tekmeliyor korkuyorum hamileyim de yarın sabah 10:00 veya 10:30 gibi kaldircam sonra akşam üstü tekrar 16:30 veya 17:00 tekrar öyle uyutcam denicem anlamıyorum lütfen yardımcı olun uykusunu aldığı için mi böyle yapıyor ki diyorum ya hep öyle kalkiyoduk hic bir sorun olmuyordu uyuyordu diş falan da değil dişlerimizin hepsi çıktı lütfen yardımcı olun :downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat:

Lütfen cevap verir misiniz​:sad_but_relieved_face:

Bizde 10.cu ayımızdayız bendede ayni sıkıntılar oldu günde 3 kere filan uyutuyodum oyüzden gece enerjisini atmaya çalışiyodu umuyodu Artık gündüz uykularini ikiye düşürdek benimki sabah 8 8.30 gibi uyaniyo 10 11 arasi tekrar uyuyo 2 saat sonra ikinci uykuyu 4 le 5 arasi yapiyorum 2 saatte öyle uyuyo sonra 10 gibi gece uykusunu yatiyoruz sabah 8 de tekrar uyaniyo

Bi kaç tane doktorun videosuna denk gelmiştim akşam 10 la sabah 8 arasi uykuda olmalıymiş bebekler daha geç uyandiklari zaman uyku problemleri basliyo diyolar

Akşam 6 dan sonra uyutmayın saat 9 gibide uyutmaya çalışın yani en geç mutlaka 9 buçuk uyusun benim bebeğimde öyleydi gece 12 ye kadar uyumuyordu bu şekilde çözüm buldum ama 3 yada 4 de mutlaka bir uyku yapsın çok zorlanmasın bu şekilde bir rutin oluşturmaya çalışın

Anlıyorum da benim oğlan akşam 9 gibi uyursa o zaman gece uykusunu almış olur uyamaz diyorum ya sabah 11:00 de kalktık şimdi tekrar uyutuyorum ondan sonra gece uykusu ya 00:00 de yada 00:30 da

Anladım keşfetme isteği olduğu içinde bu dönemde uyku gerilemesi oluyor bebeklerde zamanla düzelir inşallah

İnşallah canım :smiling_face:

Ya uyku saatleri bu dönem biraz bozuluyo ama 4:30 5 çok geç. Ben 3ten sonra uyumaması için gayret ediyorum 12:30 1 gibi yatırıyorum. Aslında bi gün bırakın istediği gibi uyusun sabah erken kaldırın o şekilde devam edin

Tamamdır teşekkür ederim :smiling_face:

Bana geç uyandığı için dalamıyor gibime geldi normalde 22:00 den önce uyuması lazımmış sabahta çok geç uyanıyormuş senin ki ondandır kesin. Yavaş yavaş uykuyu öne çekmek gerekiyor sanırım her gün 15 dk yarım saat arası erken uyandırdıkça düzene oturur gün içinde hareket vs ile yorulunca akşam erken uyur hem uyku uykuyu getirir ne kadar erken o kadar uzun derin uyurmuş ama geç uyursa çok uyanırmış

Anlıyorum da normalde daha geç uyanıyoduk o zaman hiç bir sıkıntı olmuyodu uyuyodu iki üç gündür böyle yapıyor anladığım çözdüğüm kadarıyla ya kendi uyumak istiyor yada uyku gerilemesi ama gündüzleri bir sıkıntı yok uyurken gece oluyor noluyosa

Ben de gorecekmiyim acaba sabah 10-11 gibi kalktığını, 7 aylık akşam 7 gibi uyuyor sabaha karşı 4 de eğer 3 gibi beslediysem 6,5 da ayaktayız biz sanırım gece uykusuna erken geçtiği için ama başka türlü de dengesi bozuluyor. Ben lce sizin bebeginiz sabah uykusunu güzel aldığı için öyle. Biz sabah 11de 2. Uyku için hazırlanıyoruz :person_facepalming:t2:

İnan anlamıyorum canım bugünde gözlemlicem aynısını yaparsa yarın sabah erken kaldircam bakalım

Allah yardımcımız olsun valla hamileyim demiştin sanırım ne kadarlık nasıl gidiyor istiyormuydun

Biz 10 ayligiz sabah 8 de kalkiyo 11 bucukta tekrar uyuyo ikinci uykuyu saat 3bucuk 4 gibi yapiyoruz aksam 10 bucukta uyuyoruz ama biz geceleri surekli gozleri kapali agliyo yataginda yatmak istemiyo emmek istiyo gece uykumuz duzgun deyil bende bu durumdan muzdaribim​:pensive_face:gece huzsuzlqninca ben ertesi gun kendimi toparlayamiyorum 3 aydir boyleyiz biz

Güzel gidiyor canım Allah’a şükür ama zorlanıyorum zor oluyor tabi bir çocukla olmak 29 haftalıgız açıkçası benim ilki tüp bebek tedavi ile oldu biz olmaz die düşündük 2 veya 3 kere falan adet gördüm doğumdan sonra en son adetim gecikti gelmedi gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı yani anlıcağın bizede büyük sürpriz şok oldu ne yapalım alllahtan gelene razıyız Allah’a ne kadar şükretsek az istiyo muydum oğlum daha çok küçük olduğundan düşünmüyordum oldu bı kere artık ne yapalım biraz zor olucak benim için ama ikiz gibi büyüsünler artık :smiling_face::folded_hands:

Diş sancısı olabilir mi sizinki çünkü ayı diş sancılarına uygun ve uyumak isteyip sancıdan uyuyamıyor gibi geldi jel veya tetagil falan uyurken sürseniz belki biraz hafifler mi acaba

Ah canım ah bu annelerin hakkı ödenmez diyolar ya boşuna demiyolar valla​:laughing::grin:inan çok zor durum canım gece uykusu hiç bişey değişmez gündüzüne salak gibi sersem gibi oluyor insan benim oğlan Yenidogdugunda hiç bir gece uyumadik biz sabaha oldu bizde olduk kaç gece kaç ay geçti ama şükür atlattık düzene girdik şimdide bu 1 yaş uyku gerilemesi çıktı bunuda atlatcaz inşallah Allah’ın izniyle neler gecmediki