1 yaşından snra inek keçi sütü

Kızlar inek sütüne başlamak istiyorum gece uyumadan önce mi vermeliyim hem karnı tok olur karnı ağrır mı mama vermiyorum anne sutumde as

Bir doktor süt vermemizi önermedi bir doktor da güvendiğiniz doğal inek veya sütünü günde 200ml verebilirsiniz dedi. Bebeğim 15 aylık iki defa denedim içmek istemedi bende vermedim vermiyorum

Benim bebeğim 14 aylık olmak üzere hergün bikere mama veriyordum çok severek olmasada içiyordu 1 haftadır hiç içmiyor bende normal süt denemeye karar verdim. Ben açık sütün daha iyi olduğunu düşünüyorum umarım beğenir. İlk önce gündüzleri ver bence alışırsa bi problem yaşamassa geceleri verirsin. Ben iki kızımada gece uyumadan önce verirdim bi sıkıntı olmazdı. Hatta ilk kızıma dana kadar olmuş artık ne maması normal Torku inek sütü ver demişti 15 aylıktı.

Ben şahsen çocukların inek sütüne ihtiyaci olduğunu düşünmüyorum. İnek sütü ineğin yavrusu içindir. O da belli bir süre yer sonra o bile yemez ot yer yani. Süt olarak değil de peynir yoğurt tüketmek daha faydaliymis