10 ay 1 haftalık bebek

Bebeğim dün gece uykudan ağlayarak uyandı meme bağımlısı kendisi saat başı uyanır emer diş hastalık atak gaz hepsinin üstesinden böyle gelmeye çalışıyor meme verdim ama ağzına alır almaz emmeden öğürdü ve emmek istemedi zor sakşnleştrirdim uykuya geçemedi baya sonraki uyanmasında emdi ama bir daha emmedi sabah vermek istedim kafasını koyuyor ama emmek istemiyo midesi bulanıyo neden olabilir ? Hassas biraz başka şeyler sokarkende bulanıyor bazen üst alt 2 diş çıktı yan dişler mi gelecek acaba böyle bişey yaşayan oldu mu

Benim bebeğim daha küçük ama diş çıkıyor olabilir, meme reddi yaşıyor olabilirsiniz yada atak veya dişten dolayı huysuzlanıyor olabilir. Ataklarda vs beslenmeyi reddedebilir kafasını koymasının sebebi de sizinle temas halinde olmak istemesi olabilir. Eğer emip bırakıyorsa belki yediklerinizden kaynaklı sütün tadı farklı geliyor olabilir. Hiç emmiyorsa Emzik kullanmıyorsanız eğer sadece emmek istiyor ama tok olduğu için süt gelsin istemiyor da olabilir. Sadece tahmin yürüttüm açıkçası umarım neden olduğunu bulabilirsiniz.