11 aylık geceleri sürekli uyanıyor ve emmezse uyumuyor ne yapacağım
Alışkanlık uyumadan önce gece maması fln veriyor musun
Hayır hiç vermedim ama aç değil 8 de yedi akşam yemeğini doktorumuz bebeklerde reflüye sebep oluyor gece maması demişti
Canım daha önce reflü gibi sorunu yoksa ver yine gece benim kızım da öyle uyanırdı kaçta yatıyor bilmem ama 9 gibi yatardı akşam 6 da yerdi aç olabilir diye atıyorum 120 cc yapıp verirdim ya da yatmadan önce meyve yoğurt püresi falan bir mama yani bence ver acıkınca uyanıyordur. Emme konusu ayrıysa yani sen daha iyi bilirsin gece beslenmesi yapmıyorsa 11 de kalkıp yatınca bence su falan ver uyutmayı dene ha yok tekrar kalktı ertesi güm kesin mama ver
Merhaba, her çocuk birbirinden farklıdır ama benim kızım da öyleydi. Ben o zamanlarda da hem mama veriyordum hem emiyordu. Geceleri ise mamayı pek kabul etmiyordu ama o kadar sık uyanıp emmek istiyordu ki. Zamanla mamaya bşraz daha alıştı ve artık doyduğu için o kadar fazla uyanmıyor. Şu an 17,5 aylık. Ama o dönemler saat başı uyanırdı, uyandığında mama içirmeye başladığımdan berş 3 4 saatte bir uyanmaya başladı. Kısa bir süredir de uyku süresi daha fazla. Bazen sabaha kadar uyuyor. O yüzden belki acıktığı için uyanıyordur diş sıkıntısı vs yoksa.