Merhaba anneler 3gün önce 11 aylık oldu kızım anne sütü alıyor kilosu iyi ama nerdeyse hicbir sey yemiyor açken yemek getiriyorum meme icin ağlıyor emdikten sonrada yemiyor kaşığı görünce yüzünü buruşturuyor kafasını çeviriyor elimle verdiklerimi de çiğneyip tükürüyor bazen cignemeden cıkarıyor vitamin alsın çiğnemeyiiyice öğrensin isityoruz ne zaman düzene girer? Farklı farklı yiyecekler deniyorum önerenler icin simdiden söyleyeyim. Yogurt haric her seye aynı şeyi yapıyor yedigi tek sey yogurt
Benimki de öyle herşeyi yemiyor 10 aylık çok az ek gıda yer genelde meme emer baştan beri öyleydi süt yeterli oluyor heralde ondan yani bilmiyorum bu ay 100 Gr almış sadece benim diğer kizlarimda öyleydi aç kalınca mecbur yerler bi ara güzel alışmıştı araya diş girdi yemez oldu on gündür hasta çok az iki kaşık ancak yiyo usteleyince her yere tükürüp ağlıyor yapacak bsoey yok en azından emiyorlar onada şükür birgün elbet yiyecekler ortanca kizim 15 ay hiç bir seyi ağzına sürmedi 15.ayda sabrın tükendi memeden kestim çünkü saat başı gece gündüz emiyordu kesince yemesi düzeldi bidaha gecede kalkmadi
Umarım düzelir ya çok üzülüyorum memedende kesemem bugün yarın Allah hepimizin bebeğine güzel iştah versin
Genelde anne sutu alan bebeklerde bu durumu hep goruyorum ek gidaya uzak duruyo bebisler yasindan sonra duzelir insallah
İnşaAllah ya
Gerçek sen zor ama elimizden bişey gelmiyor bı doktora da Instagram da bi anne sormuştu aynısı demişti anne sütüyle doydugu için ek gıdayı reddediyor eger kilo alisinda sorun yoksa bir yasa kadar sorun değil diyordu anne sütü birgün yetmeyecek o zamanda yemeye baslayacaktir diyordu doktor
Bacim naptin cocugu goturdunmu sırtı için
Evet cnm şuan bişey görmiyorum net dedi evet bi sislik var ama eğrilik bı sorun yok dedi röntgen de bir yaşında girsin bı yuruusn dik dursun tekrar bakalım dedi skolyoz suphesine karşı tekrar bakacakmis
Aman allah korusun bacim insallah bisey cikmak yuruyunce duzelir belkide
Yani doktor da o yüzden dedi bı yürüsün bı dik durabilsin tekrar getir bı bakalım dedi inşallah bi sorun yoktur ordaki kemik hala cikinti halinde duruyo bi değişiklik yok![]()
Ortopediyemi goturdun bacim aslinda tek doktorla kalmasan keşke
Evet cnm oturudugum yerdeki ortopediye gittim başka yerde bana uzak hastaneler okullar açıldı eşim yeni işe başladı izni yok şimdilik böyle ilerleyen zamanlarda degisilik olmazsa başka hastaneye goturcem
Dogru sende haklisin bacim ama gitme ihtimalin olursa git muhakkak
Tmm cnm sağol sorduğun için senin kızın nasıl oldu duzeldimi
Kacgundur aklimdaydida unutuyom bacim valla. Bizimde bidaki ay kontrol var bakalim
İnsalah duzelmistir cnm Allah tüm hastalara şifa versin
Düzelir düzelir canim oğlanın dik duruyor mu ona bak gozlemle Huvayda’nin dediği gibi.
Geçenlerde foto atmıştı suanlik şanlı sirt kısmında bir eğrilik yok gibi dik duruyor yuruken nasil olur bilmiyorum da. Sen pozitif düşün negatif enerji çağırma.
@Hüveydaa canim sende kontrol olduktan sonra doğanın durumunu soyle bize merak ettim onu da .
Aynen cnm dik durmayimca belli olmaz doktorda dedi bi yürüsün hele o zMan getir tekrar bakalım dedi dik durudugunda o çıkınti belli olmuyor sadece gelip doğruldugunda çıkıyor kürek kemiğinin orda
İnsallah bacim bakalim bidaki ay gidecez insallah gecmisdir valla korkuyomda bacaginda bi sknti kalacak diye ayak uçlaruna basiyo duz bassa gozle gorulur biseyde yok anlayamiyoz
Amin bacim insallah.