15,5 aylık bebeğim de uyku reddi sorunsalı?

kızım uykusu olduğu hâlde asla uyumak istemiyor. önceden bu sadece gece böyleydi şimdi gündüz de böyle. Ayağında sallayarak uyumaya alışkın normalde ama şimdi sallamaya başladığım gibi kendini kucağından atmaya çalışıyor ve ateşe düşmüşcesine ağlıyor. ne yapacağımı şaşırdım. gece 1 de önce de uyumaz oldu nasıl normale döner bu çocuk? çocuğu benim gibi olan var mı bir akıl verin.

1 Like

11 ay 27 günlük kızım şu anda ne zamandan beridir bu sorunu yaşıyorum hatta düşün delirmeye gitcem bilen biri varsa bnde yapım çözümu çünkü yok yani bnde ne gece ne gudnuz hichirsey kalmadı halimde takayimde kalmadı hayır sabahın 8 inden beri ayakta öğlen sadece 45 dkka bile değil uyudu hala uyanigiz yani iyuttum deli gibi uykusu var ama uyumuyo napiyorsam demekki yanlız degilim

1 Like

Benim oğlum da 16 aylık, neredeyse 1 aydır böyleyiz. Uykusu oldugu halde uyumak istemiyor, sabah 4-5 gibi uyuyor. Cok yoruyor artık.

1 Like

Allah sakinlik versin amin bu bebeklere ya . Saat şu anda 6 18 gözünü açtı yine doğru düzgün uyumadı

2 Likes

12.15.ve 18 ayda uyku gerilemesi yani atak varmış ondan olabilir

2 Likes

Beninkide sık sık kalkti hastaydı bide öksürük den bende uyuyamadım ,4 de kadar ayaktaydim

1 Like

Öksürük için pekmez çay kaşığı bı kaç limon damla sık karistir icir iki üç defa da geçer azalır bn ekstra buhar yapıyordum yeni düzeldi zaten burnunu temziliyodum . Buhar verince en sonunda balgamlı kustu kaç defa yedirdim ek gıda kusuyordu midesi usutmesi vardı snairim havlu yapınca geçti çok şükür Rabbim şafi ismiyle şifa versin amin

2 Likes

Çok teşekkür ederim pekmezi bı deneyim bakalım büyük ihtimalle burnundaki iltihap genzine akıyor oda öksürük yapıyor doktora biz eğer götürmek istemedim ama geçmezse goturcem antibiyotik cikmkullamdim geçen kış bu sene bari kullanmayın dedim ama bakalım geçer inşallah

1 Like

Balgamı atamıyor aynen boğazında

1 Like

İşte balgamı atamiyordu çok öksürüğu vardı ona baglida ne yese midesi bulanip kusuyordu ek gıdayı reddediyodu. Ben 3 gün falan günde bir kez evde buhar aleti vardı onunla kızıma buhar yaptım özellikle akşam yatmadan önce burnunu yıkadım iki üç defa uykusunu iyice alsın göğsü yumuşasin pekmezi de verince öksürüğü kesildi sonra zaten balgamlı kustu rahatladı hemen deme bn faydasını gördüm kızımda Rabbim şafi ismiyle şifa versin miniginize sağlığına hemen kavuşsun amin

1 Like

Aynen oğlumda kusuyo öksürürken inşallah çabuk geçer pekmezi deniyorum sabah akşam teşekkür ederim :heart:

1 Like

Estağfurullah ise yararsa sizde çok sevinirim geçmiş olsun tekrardan bn faydasını cidden gördüm

1 Like

10ay 4günlük 1 haftadır falan böyle gündüzleri daha çok şükür yavaş yavaş düzeliyor dün gece Cook zordu bir uyandı normal de uyanmadan emip devam eder uykuya saat 3.30du yatirdigim 2aydir fln beşikte sallanmiyor sallaya sallaya uyuttum

18 aylık ayni durum. Bi de yanında yatarsam uyuyor alismasini istemiyorum ne yapcam bilmiyorum cok bunaldım

1 Like

Bebeğim 9 temmuz doğumlu bir aydır nerdeyse bende aynınsorunjaşadım gecede çok şiddrtli ağlıyordu ben diş sandım ama atakmış . 2-3 gündür bıçak gibi kesildi eski düzenine döndü çok şükür . Son bir atak kaldı sanırımmmmm :smiling_face_with_tear:

1 Like

bizimki hiç bitmiyor ki nasip bir ataksa uyumak bilmiyor gündüz de uyumuyor artık

ben öyle alismasina bile razıyım uyusa keşke benimki öyle hiç uyunuyor