15 aylık kızım 8 aylık da hamileyim kızım normalde çok uslu bir bebekti görümcem sünnet yapacak diye 1 aydır sürekli ordayım yardım ediyom görümcemin oğlu 3 yaşında telefon ve televizyon çok oynuyo benim kızım normal de ne ekran telefon nedir bilmezdi istemezdi görümcemin oğlundan dolayı 1 haftadır telefon televizyon diye deliriyo vermemeye çalışıyorum ama nafile istediği olmadığı zaman ağlıyo eşyları çarpıyor ve ben hamile olduğumdan çok zorlanıyorum siz nasıl başa çıktınız bebeklerinizin bu davranışlarıyla
Merhabalar işinize karışmak gibi olmasın ama asıl sizin yardıma ihtiyacınız var, 8aylık hamileymişsiniz hemde Allah kolaylıklar versin
Bebeğim 16aylık abisi bazen telefonu alınca kızımda hemen istiyor ve bu aralar bunu sürekli ağlayarak yapıyor. O sırada vermemeye çalışıyorum, dikkatini dağıtmaya çalışıyorum. Zaten abisine de çok telefon vermiyoruz.Tv nnin kumandasını getiriyor sürekli aç diyor inşallah zamanla hayırı daha iyi anlar ![]()
15 aylik kizim 7 aylik hamileyim dis cikartiyoruz bu aralar ne yemek yiyo ne bisey yese bile kendi yemek istiyo koyuyorum dokerek yiyo bnm yedirmemi istemiyorm bnde bunaldm kc gndur ![]()
Napçaz bu bebişlerle ya allah hepmimizin yardımcısı olsun valla
Ben bunaladım artık kendi kendime ağliyorum çoğunlukla dayanamıyorum napçam bilmiyorum
Telefon oynayan çocuk hırçın oluyor benim çocuklarımda aynı canım sabret kararlı olduğunu anlasın çocuğun 1hafta zorluk çekersin sonra oda alışır kesinlikle verme şansini çok deneyecek ama senin kararlı olduğunu anlayınca vazgeçecek başka şeylere yönlendir resim çizin oyunlar oynat pe şu edip verirsen baş gelemezsin
Sabahta 6 da uyandi daha hala uyuyacak cildircam wara yoga agliyo bide ya
Öyle yapayım bari çok sabırlı biri değilim ama
Yardım edeyim dedim görümcemin oğlu kızımın psikolojisini bozdu gerçekten napçam bilmiyorum
Sabırlı olmazsan kafan daha çok ağrır ama
benimden başimdan geçti.