15 aylık uyku problemi

Bebeğim 16 ekim 2024 doğumlu gecelere kadar nöbet tutuyoruz uyku eğitimi alan varmı

Hep mi öyle idi şimdi mi bozuldu bizimkide 11 Ekim doğumlu

Dönem dönem oluyordu ama bu seferki çok geç saatlere kadar sürüyor uykusuzluktan ağlıyor ama uyumuyor. Ayakta kucakta veya çarşafta sallanmak istemiyo ama başka yolda bilmediği için istemiyor direniyor bende uyku eğitimi mi alsak diyorm

Bende yaramadı bacım benimki alerjik bebek olduğu için sanırım burda bir arkadaş vardı sağolsun o yardımcı oldu saatlerini Felan düzenledik öyle ilerlemiştik eğer sabırlı isen bu iş sabır gerektiriyor düzen gerektiriyor tabiki iyi bir uzmandan alırsan faydası olur diye düşünüyorum

Sabah geçmi kalkıyor ben çözümü biraz onda buldum Sabah erken uyanınca akşam daha rahat uykuya geçiyor bide benimkide çok zor uyuyordu emzirerek gezdiriyorm kucağımda anca öyle uyuyor benimkide 14 buçuk aylık şuan sizi anlıyorum

10 Ekim doğumlu kızım aynı sorun bizdede var 1 yaş sonrası değişti uyku düzeni normalde en gec 10 .30 gibi uyurdu artik gece 1 buluyor bide carsafla salliyoruz sabahta haliyle geç kalkıyor erken kaldirsam huysuz oluyor

Sabah bizle birlikte 7de uyanıyor ananeye bırakıp işe gidiyoruz ama sabah giderken uyuyor akşam da işten dönerken arabada uyuyor yaklaşık 1 saat ondan dolayı olduğunu düşünüyorum ama buna bir çözüm bulamadık

Bizimki 16 Ağustos 2023 doğumlu uyku sorunu hala yasiyoruz :woozy_face: varmı arttiran :joy: