16 aylık bebek gece beslenmesi

Bebeğim gece çok mama tüketiyor sizin bebişlerinizde aynımı yoksa benimki mi böyle

Benımkıde 18 aylık 2 kere içiyor 2 yasına kadar acıkması gayet normal doktorlar içmesinde sakınca gormuyor zaten sonrasında bez bırakılacagı için mecbur kesılıyor mama

Bn gece beslenmesini kestim uyansada vermiyorum

Ben 1 yasinda gece beslenmesini biraktim uyandıkça su verdim az miktarda artik uyanmadı yavaş yavaş deneyin sizde

Bende bebeğimin 8. Ayından sonra uyuyorsa mama vermedim hiç kaldırıp özellikle de yaşından sonra gece uyansa su içeriğini yatırdım binde bir olmuştur mama verdiğim. Şimdi 16 aylık kızım gece kalksa bile vermem sabah da ilaç kullanıyoruz biz 90 onu veririm 150 de gece yatacağında veririm biraz ben rahatsızdım ondan mama kullanıyorum yoksa inek sütünü geçicem

Mama cok şişirdi çocuğu ya sizinkide aynimi

Su versem uyurmu geri acaba deneyecegim bugün gece mama çok kilo yapti

Peki geri nasıl uyuyor

1 hafta dene sık uyanmasinin sebebi de bu biliyor uyanınca mama vereceksiniz su verince artik uyanmaz ilk uyanınca sut verin 60 cc tekrar uyanınca su verin

Uyur o zatenbi süreden sonra bakar sut yok uyanmayı bırakır

Ve dis surecindede sii sik uyanmalar basliyor

Tamam deneyeceğim inşallah işe yarar

Şişirdi derken kılo alımı anlamındamı ? Yok 4 aydır benımkı aynı kıloda hiç oyle şişirme olmadı

Çok ağlarsa su veriyorum yoksa hiç birşey vermiyorum yanına bende yatıyorum sabah olmadı hadi uyuyalım diyorum elini eme eme geri dalıyor uykuya

Evet kilo alımı