1yaş hastalık

İyi geceler hanımlar :four_leaf_clover:kızımın3 gündür sadece yattığı zaman boğazı doluyor. Boğaz arısı varmış gibi öksürüyor, ses çıkıyor. Dediğim gibi bunlar sadece uyurken oluyor uyanık olduğu zamanlar herhangi bir şeyi yok… birde aşırı terliyor kafası su gibi oluyor. Daha öncesinde lenf bezlerinde kist olduğunu öğrenmiştik sizce bununla mı alakalıdır. Neyden kaynaklanıyor bilen var mı?:two_hearts::two_hearts:

1 Like

Geçmiş olsun ne zaman alınacak kist yani akınmalı mıymış. Ondan mıdır bilmem ama bizim de geceleri daha çok burnu tıkandığı için balgam yapmaya başladı. Sabahları burnunu açınca geçiyor. Burnunu açana kadar hırıltılı oluyor.

1 Like

Henüz belli değil 3 ayda bir kontrolü var. iyi huyluymuş yani bilmiyorum tabide ne olsa ona bağlıyorum bend istemsizce.Sabah bende burnunu açayım en iyisi buhar verdim biraz yumuşattı gibi az bir şey öğürdü ama çıkaramadı balgamını:face_exhaling::face_exhaling::face_exhaling:

1 Like

Geniz akıntısı var büyük ihtimal oda zaten gece yatarken artar burnundan bogazına balgam aktıgı içinde rahatsız eder. Odayı nemli tutun bogazı kurumasın, burnunu sık sık temızleyın en onemlısı bu burunda bırıkmesın burun temız olsun kı bogazına akacak bırsey olmasın. Buharda verebılırsınız yumuşatır.

1 Like

Kıyamam ya kist koca koca adamlara git bebekte ne işin var. Buhar verdikten sonra sırtına vurulması gerekiyomuş balgam atabilmesi için aklınızda bulunsun bide öyle deneyin

1 Like

Kisti bilemem canım ama gece ortam havasız yada yeteri kadar nem yoksa ondan öksürüyor olabilir bebeğimde hasta dün acildeydik doktor bağlamdan dolayı öksürüyor olabilir dedi bebeğinde de balgam varsa gece daha çok tıkar hava nemlendirici varsa gece çalistirabilirsin odaya yarım soğana birkaç karanfil batırıp koyabilirsin

1 Like

Onlarda yapıyorum nemlendiricimiz neredeyse tüm gün açık kalıyor ama bir model bilemedim gerçekten bir iki akşam buhar vereyim bakalım teşekkür ediyorum :four_leaf_clover::four_leaf_clover:

Tamamdır burnunu temizleyim sık sık teşekkür ediyorum :four_leaf_clover::four_leaf_clover:

1 Like