Kızlar haftaya ikinci ay asılarımız yapılacak biraz endişeleniyorum, çok ateş oluyor mu? Çok mu huysuz oluyorlar?
Ates olmuyor genelde biz ates olmadan atlattik ama cok zor gecirdik baya huysuz olmsdu ya agrisi geldikce cok aglyordu
Bugun olduk bızde baya agladı suan nobetteyım ates kontrolu yapıyorm en yuksek 36.8 cıktı bakalm calpol verdm bıraz önlem almak amaclı takıpteyım
Ne zaman gectı tam olarak huzursuzlugu aglaması
Biz de yarın olacağız şişme morarma falan oluyor mu calpol gitmeden mi vermeliyim gelincemi
Gıtmeden vermeyın çünkü çocuklarının bağışıklıklarının güçlenmesi ıcın ateşle de savaşmaları gerekıyor kızım 2 ay aşısında hafıf atesımız oldu ateş düşürücü ıcıermeden düştü üstünü önce gıydırdım bazılarında hıc ateş yapmıyor mesela bebıslerımız çok küçük gereksiz ılac yuklemesı yapmayalım
Aslında 36.8 yüksek bi ateş değil
Ben dun yaptirdim ates olmadi ama agrimiz oldu ara ara
13 gün önce olduk bizde aşıyı ama ateş yaptı bizde 38.5 kadar gördük ama 37.5 da calpol verdim doktor o şekilde söyledi çünkü 1 saatte etki eder dedi tam vakit vermişim 38.5 gördük inmeye başladı 8 saat ara ile veriliyormuş zaten calpol ama huzursuzduk fazlası ile süt mama falan çok az yedik ağrılardan dolayı hep reddetti malesef ama o gece zor oldu biraz huzurluk ağrı olduğu için
Tedırgın oluyorm cok sıkıntılı bu ayın asısı gercekten sabaha kdr nobetteydık esımle sımdıde cok huzursuz
Agrisi icin calpol vereblrsnz bzm 3.4 gn falan buldu ya huzurszlgu koldan yapilan asi iz olyor ya ondan bu kadr huzursz oldu dye dsnyoem ben bide bacaga yapilan asinin birisi agir demsti hemsre
Çok endişeliyim arkadaşlar cok ağlayacak mı kuzum
Haklısınız insan ne yapacağını bilemiyor o durumda