Çok endişeliyim arkadaşlar cok ağlayacak mı kuzum
Haklısınız insan ne yapacağını bilemiyor o durumda
Canlar biz yarın 2 ay asimizi olacağız bı sıkıntı yaşayan var mı? üzerinden 9 sene geçince insan cahillesiyor
Bizimde yarin aşımız.insallah ateş olmaz benim korkumda o
İlk ay aşısını yaptırdığımda ebe hanım bu bişey yapmaz 2. Ay aşımız biraz ateş yapar biraz huzursuzlanabilir demişti. Bizimkininde üzerinden 6 yıl geçti bende herşeyi unuttum yeniden anne olmuş gibiyim.
2 ay aşısını yaptırmıştık biz bir sıkıntı olmadı şükür
2 yaptirdim 5 yaptirdim
39 asagi inmedi
4 saatte bir fitil verdim
Saat basi atesi olctum
Basina ve asi oldugu bolgeye islak bez
Koydum.
Dusdu sukur sabaha kadar
Ateşten ben çok korkuyorum ya ilk asi hiç bir şey yapmıyor bu ikinci hemşire banada dedi banyo yaptır bir gün önce aşıdan sonra 3 gün banyo yok huzursuzluk ve ateş yapar dedi bazı bebekler rahat oluyor bir sıkıntı olmuyor inşallah bizimde olmaz yaaa
Inshallah olmaz canim kolaylikla atlatirsiniz
Biz olduk aşimizi.doktor her ihtimale karsi ates dusurucu yazdi insallah gerek kalmaz
Ay bizim de haftaya durum bildirin nasıl geçiyor lütfen
Biz olduk çok şükür ateş olmadı dün akşam sadece biraz huysuzluk yaptı uyuttum ondan sonra hiç yataktan kaldırmadan yanına uzandım emzirdim canı yanmasın diye
(iki bacak bir koldan oldu)
Yıkama işini nasıl yapıcaksınız
Bu arada koldan olan ne bizde de iki bacak biz ağız damlası olucak galiba
Koldan olan verem diye biliyorum.agizdan damla olanda rota aşısı oluyor.yikamayida 3 gün su degmeyecek dedi hemsire
Anladım ben de öyle yapayım. Kanadada verem aşısı var mı emin değilim bi bakayım ona
İkinci ay aşısı karma aşı koldan yapılan verem aşısı senin o ağızdan damla gibi olan rotavirus aşısı o ücretli isteğe bağlı bana onu 3 ay ve 6 için söyledi yaptırmak istiyorsan alıp gelirsin yaparız dedi
Banyoda üç gün yapılmayacak kola asla dokunma dedi bakalım
Baktım sanırım burda verem aşısı yokmuş diğerleri olucak inş ateş felan olmaz
İnşallah olmaz canım bizim olmadı çok şükür
Biz de aşımızı olduk bakalım bi etki göstericek mi
48 saat oldu hiçbir yan etki yaşamadık şükür bizde verem aşısı yoktu