Hanımlar kızım masala sabah 2. ay aşısını yaptırdık ama sürekli uyumak istiyor. 37.4 ateşi var calpol verdim çay kaşığı ucu kadar sizce uyandırmalı mıyım ? Bir de hiç kaka yapmadı bugün aşıyla alakası varmıdır gazını çıkartabiliyor hem alttan hem üstten
Aşıyla kakanın alakası yok da ateşi muhakkak takip edin. Benimki de 2 gün boyunca çok halsizdi. Aç değilse 3 4 saati geçmemişse bırakın uyusun
Yok sık sık doyuruyorum fakat kakasını yapmadı ıkınıyor ağlıyor
Ben oğluma fitil vermiştim hem tuvaletini kolay yaptı hemde ateşi çok yükselmesi en fazla 36.8-37 oldu fitiliniz varsa bir fitil verin
Hangi fitil acaba bizimde birkaç gün sonra aşımız var önlem alayım
Paranox doktora yazdırabilirsiniz eğer yazmazsa 46 lira falan normalde satın alabilirsiniz @Sude
Çok saolun bunun için doktora gitmeye gerek yok alırım fiyatı ucuzmuş
Maalesef elimde yok fitil ateşide 38 derece
Ben aşıdan 15 dk önce yarım ölçek calpol vermiştim her 6 saatte bir verebilirsin yarım ölçek
Bende senin gibi önce verdim ama herkes aşının etkisini azaltır bile dedi ama yaptım napalım gerçekse bile zaten ateşi düzeldi şükür
Ateş yükselmeden ateş düşürücü vermek tehlikeli diyorlar vucut sıcaklığının düşmesine neden oluyormus.
Aşı zaten mikrop vücudun savaşması lazım ateş düşürücü verince aşının etkisi azalıyor
Keşke yapmasaydım ya
Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Neden etkisi azalsın ki sonuçta aşı vücuda giriyor. Şuan 4. Ay aşımız yaklaşıyor yine aynısını yaparım yada vurulunca hemen veririm calpolu