2.ay aşısı

Kızlar bu 2. Ay 3 doz yapılan aşıdan önce ve ya sonra bir şey yapmamız lazım mı? Ateşleme falan oluyor mu? İlaç kullanımı falan olacak mı? Bize sadece banyo yaptırın getirin şeklinde bilgi verdiler.

Birşey yapmanız gerekmiyor sadece banyosunu yaptırın çünkü 3 gün yıkmayın diyorlar. Benim kızıma ateş yapmadı ben hiç ilaç kullanmadım, sadece ilk gün çok uyku yaptı o kadar

Benim kızımda da birşey yapmadı hafif ateşi oldu zeytinyağlı sarımsaklı kür yapıp ayak altlarına sürdüm geçti birdaha olmadı ilaç kullanmadım onun dışında sadece biraz huzursuzdu o zamanlarda da hemen uyuttum ilk günden sonra geçti şikayetler

Ben aşıdan 15 dk önce yarım ölçek calpol vermiştim 6 saat sonra yarım ölçek daha vermiştim ateşi hiç olmamıştı. Her aşıda aynısını yapıyorum özellikle rota da veriyorum aşırı huzursuz olmuştu çok şükür bitirdik

38i geçmeyen bir ateşi oldu ateş düşürücü verdim. Uzun sürmedi. Sadece uykuya düştü 2buçuk gün uyudu resmen hatta endişelendim ama sonra açıldı

İyi atlatmışsnz geçmiş olsun

Bizde yaptırdık şükür bir sorun yaşamadık. Kolu ve bacağında hafif şişme oldu onada normal dediler kolonyalı bezle sil dediler sildim geçti. Huzursuz da olmadı şükür ateş falan da çıkmadı. İlk gün biraz uykuya düşkün oldu okadar

Sadece 2 gün huzursuzluk yaşadık öncesinde banyosunu yaptır 3 gün yikayamayacaksın ateşi çıkmadıkça ateş düşürücü verme aşının etkisini azaltıyor doktorum söylemişti

Aşı sonrası gece hafif ateşi çıktı calpol verdim ateşi düştü ama çok huzursuz du ağrısı vardı sürekli ağladı gece boyu sabah tekrar hafif ateşi çktı calpol verdm yine elhamdülillah geçti

Biz bugun saat 9 da olucaz aşıyı yazıcam

Biz dün olduk çok ağladı huzursuzluğu var ateşinde 37 civari herhangi bir ilaç vermedim henüz

Naptınız cnm

1. Ay asisinda benim doktorum yarım ölçek calpol 6 saat arayla verin demişti

Ayyy bugün yaptırdık biz de biraz sersemlik var bakalım gece nasıl geçecek

Bizde bugün yaptırdık umarım ateşi falan çıkmaz çok mızmız oldu canı acıyor demekki

Acımaz mi ya kurban olduğum 3 tane birden bide garip garip aşılar