2 aylik bebege uyku tulumu

Hanımlar merhaba,

Evimiz biraz serin oluyor. 52 günlük Bebeğime 2.5 tog uyku tulumu almayı düşünüyorum. Ek olarak kundak yaparak uyutuyorum. Uyku tulumu üzerine çok ince bir kundak yapsam. Uyku düzenini o şekilde yapmaya çalıştım bu zamana kadar ve buna alıştı. Bu şekilde mantıklı olur mu sizce?

Alıp memnun kaldığınız uyku tulumu var mı?

Evin derecesine bağlı bu dediğiniz ve 2.5 tog bildiğiniz bir bebek yorganı kalinliginda, üstüne bir de kundak vs çocuğu içinde düşünemiyorum

2 aylikken 24-25 derecede 1 tog uyku tulumu kullandım, uyku kalitesi artmıştı içinde sadece zıbın oluyordu.1 togda bile çok fazla terliyordu ama ana yüreği işte :smiley:

Yorumunuzu dikkate alacağım. Üşür hasta olur diye korkuyorum ama bu kezde terlemekten hasta olur sanırım​:face_with_hand_over_mouth:. 1 tog alıp deneyim o halde. Çok teşekkür ederim.

Bende aman üşüyor mu diyordum vs başlarda cok tedirgindim, bebeğimi öyle görenler neden üstünü ortmeden yatiriyorsun yazık falan diyordu :smiley:çocuk su içinde uyaniyordu ama inanın, zamanla sizde alısirsiniz ..Evin derecesine bakın muhakkak tog degerini ona göre seçin, göreceksiniz bebeğinizin uyku kalitesi artacak, benim bebeğimin uyku düzeni tuluma geçince düzeldi diyebilirim şuan 1 yaşında şükür yine birçok bebeğe göre iyi

Ay çok haklısınız.

Owli Uyku Gurusu 1.5 Tog Blush Uyku Gurusu Owli bu ürün hakkında bir yorumunuz var mı almak mantıklı olur mu sizce

Bebeğiniz çok küçük, vücut yeni yeni dünyaya adapte oluyordur ben kışın uzun kollu tercih ettim yazin bebeğim büyümüş olduğu için ve havalar ekstra sıcak olduğu için bu şekilde sıfır kollu 0.5 tog muslin uyku tulumu tercih etmistim.Gece bazen hava sıcaklığında ani düşüşle beraber evde soguyabiliyor ne olur ne olmaz uzun kollusu bana göre daha ideal

Ve bence kundak tulum tercihi de ne kadar doğru bilmiyorum tam böyle elini ayağını keşfedecek tulumuda kış boyu giyeceğini farzediyorum muhtelemen 9 aylık olanını falan tercih edersiniz ben 9 aylık tulumla ucu ucuna kışı tamamladım sonra yazlığa gectik

Anladım çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için