2 aylık oldu bebeğim ona oyuncak dikkat çekeceği neler alabilirim

Uygun fiyatli olursa sevinirim deneyimli anneler :smiling_face_with_three_hearts:

Fiyatı uygun sayilmaz ama piyanolu oyun halıları cok güzel bence o ay için :blush:

Hangisini önerirsiniz

Daha pahalıları var, bu uygun fiyatlı

Tavsiyem çok fazla bişey alma 1 yaşından sonra ilgi duyduğu oyuncakları alabilirsin. Ben sesli ve ışıklı oyuncaklardan almıştım hiçbiriyle oynamıyor. Kumanda saat tava kaşıklar plastiklerle oynuyor. Evi geziyorum neyi görmedi acaba diyorum bişey bulup veriyorum eline 1-2 saat oyalıyor. Bu ay için piyanolu oyun halısı uygun 4 aya kadar ilgisini çeker.

Ben 700 mı ne aldım yada 800 neden bu kadar pahalıya aldım ındırımın gırmesını bekleyemedım toptan aldim :crazy_face:

Siz aldınız mı bundan yoksa başka markamı memnun kaldınız mı

Anladım tşk ederim :smiling_face_with_three_hearts: sizin varmı onerdiginiz oyun halısı kullandiginiz

Bizde oyun halısı var pianolu değil ama en fazla 2 3 ay kullanıyor o yüzden pahalı bir şey almayın derim. Çıngıraklı ve ağıza alınabilen oyuncaklardan olabilir

Ben almadım gözüme kestirdim sadece​:smile: o yüzden önerdim​:smiling_face:

Kesinlikle oyun halısı alın 3.5 aylık kızım severek oynuyor

Oyun halısında güzel vakit geçirecektir gelişimi için de faydalı. Kızımda büyüyüp sıgamaz olana kadar kullandık piyanoluydu bacaklarıyla müzik caldirmaktan çok hoslaniyordu. En uygunu ne kadardır bilmiyorum ama ikinci el de alabilirsiniz. Dolap ya da gardrops uygulamalarından ben ilk adım arabasını o şekilde aldım. Güzelce dezenfekte edip öyle verdim. Zaten çok uzun süre kullanım olmadığı için bu seçenek daha iyi olabilir. Ben timmy time’i desteklemek için içi su dolu oyuncaklı mat da almıştım o da bir seçenek olabilir. Hışırtılı kitaplar farklı dokulara sahip tırtıl var onu da sevmişti.

@Senay yanlış kişiye yanıtla yapmışım sizeydi

Valla benım kız 1 aylık sadece kızıma oyun halısı aldım 2 hafta sonra kulanmaya baslarız sımdı anlamıyor. Ben almadım suanlık ıcın getrk yok ılerleyen zamanlarda ogretıcı kıtaplardan alırım. . Meyveler ,mevsim, hayavan seklınde ayrı ayrı kucuk not nefterı gıbı satılıyor onlar baya ıs gorur.

Tamam canım tşk ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Anladım teşekkürler canım :smiling_face_with_three_hearts:

Oyun halisini bir benim oğlum secmedi heralde :grinning: piyanolu ama uzatınca kıyameti koparıyor

İnşallah bizimki sever cnm