Arkadaşlar merhaba bebeğim 2 haftalık oldu emzirirken mememi 2 sn tutuyor sonra ağlayarak bırakıyor bakıyorum sütümü yok acaba diye sütüm de var tazdiklide değil neden böyle yapıyor olabilir
2 haftalik olduysa gaz baslamis olabilir. Her biraktiginda gazini cikarip tekrar meme teklif edin.
Bebeklerde doğduktan 15 gün sonra gaz sancilari basliyor maalesef bizde ayniydik hala ayniyiz(3 aylik) gazdandir sizinde
2 haftalık alt gaz sancıları başlıyor bunun gaz damlaları var çoğu insan kullanıyor araştır istersen bizimde çok vardı nurse harveys kullanıyoruz günde 3 kere 8-9 damla şekilde. Sağlıkla büyüt bebeğini
Yani benim sutumle alakalı bir durum değildir degilmi azmi diye dertleniyorum mamada vermek istemiyorum
Emerken ağlıyorsa değildir muhtemelen. Sen sağınca yeterli çıkıyorsa süt bişey yoktur her emdiğinde mi oluyor
Yok hayir hem emdiginde değil bazen emerken uyuyor yerine koyunca tekrar uyanıp ağlıyor
O zaman açlık değildir gaz sancısıdırdoktoruna danışarak veya evzacıya danışarak gaz damlası kullanabilirsin canım sancısı geçer
Çok teşekkür ederim canım yarın ebesine sorucam bakalım clinikid diye bir rolon var onla iligili bilgi alicam
Burnuda tikali olabilir benimki gaz için birde burnu tikaliyken emmek istemiyor gazını ağzından mutlaka çıkarın masaj yapın internette vidyolari var bizimkide gazlı gaz damlasi kullanıyoruz üç aya giricez
Gaz uyutmuyor genelde bide burnunu temizleyin öyle deneyin gazdan çok çektik biz azalıyor zamanla diyorlar bakalım emzik verdim en son oda uykuda rahat oluyor gazlı bebeği rahatlatiyor
Ben clinikid te kullanıyorum çok rahatlatıyor dene işe yarayabilir trendyoldan almıştım ayak altına ve karnına masaj yaparak sürebilirsin