2 numara mama içmiyor

Arkadaşlar bebeğim 7 aylık 2 numara mamaya geçtim 6 ayı bitince ama ne yaptıysamda 2 numara mama içmiyor bugün markalari denedim ne yapicam bilmiyorum

1 numara dan devam edilse nolucak ki

Bende anlamıyorum 2 numara gecikmeli deidler diye demiyorum bebeğim kilo bile verdi yani

Ne olacak ki mi? Emin olun o mamalar üretilirken herşey hesaba katılıyor, ince hesaplarla formulize ediliyor. Mamaya göre de ay ayrımlarını boş yere yapmıyorlar. Tabi ki 1 numarayı içse birşey olmaz ama artık büyümüş bir bebeğin vücudunun besin ihtiyacını ne derece karşılar…

1 Beğeni

Birden bire 2ye geçmek yerine gün içinde dönüşümlü verseniz olur mu acaba? Biraz ondan biraz ondan derken gitgide azaltsanız ve kesseniz 1 numarayı? B

Ben biraz fazla acemi anneyim daha öğrenmek için katılıyorum yorumunuz için teşekkür :heart_hands:t2:

2 Beğeni

Hayırlı olsun anneliğiniz​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: sağlıkla huzurla büyütün bebişinizi inşallah​:palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Merhaba, 1 numara verince içiyormu?

Benim bebeğimde 15 günlük ishalden sonra aşırı zayıfladi doktor tavsiyesiyle medikal mamaya başladık. Ama mamayı içmiyor bende sütle karıştırıp veriyorum. O şekilde biraz içiyor. Bende çözüm arıyorum.:woman_facepalming:t3: