2 yaş çocuk gurbet?

Kızlar nasıl gidiyor iki yaş benm kızım aşırı sıkılıyor parkta da mutsuz oluyor bazen ev işi falan derken sürekli ilgi istiyor onu da benden yani kmsulari falan seviyo ama bu yaş aranızda kreşe vb. Yerlere götüren var mı ya da evde şunu yapıyoruz çok iyi geliyor dediğiniz

Benımkı 13 aylık ahh ahh o bıle cok sıkılıyor bırlıkte aktıvıte yapmak ıstıyor.. 1,5 yasında kreşe başlıcaz bırlıkte ben de kreşte çalışıyorum. Eskıden en az 3 yaş gibi düşünürdüm ama sımdı 2 yaş normal geliyor ne olursa olsun bız evde sureklı ısteklerıne ılgılerıne karsılık veremıyoruz.. benımkı de 1,5 yasında bıraz erken ama mecbur işe dönmem lazım(gurbetteyım):face_holding_back_tears:

Allah kolaylık versin canım mecbur olunca çalışılıyor napalim İnan gurbette olunca büyüdükçe okula gidene kadar çok sıkılıyorlar belli yani iki hafta akraba içine gittik öyle mutluydu ki egleniyordu eve gelince iki gün adapte olamadı ağladı… Kreş de güzel eğitici biz akşam 7 ye kadr bekliyoruz evde Güneş batsın da parka götürelim diye onda da telefona alıştığı için parkta mutsuz oluyor