Kızlar bu ayın 24 ünde oğlum 2 yaşına giricek inşallah eşimin annesi babası dedesi babannesi abisi elti benim tarafim aynı sekil annem babam dedeler falan olucak olsun istiyoruz evde yapmayı planlıyorum nasıl ve nelr yapabilirim bana fikir verir misiniz lütfen veya fotoğrafta alabilirim nasıl süslemeler yapabilirim birde pastayı kendim yapmak istiyorum ama o kadar pasta kime yeticek ve nasıl yapabilirim bana yardımcı olur musunuz lütfen
Biz de 17 kişi civarıydık, pastayı ben 24 cm kalıpla yaptım pandispanya yapıp onu 3’e böldüm. Sunum sırasında önce pastayı 4’e bölüp sonra da her birini 5’e bölerseniz 20 kişilik çıkıyor. Yanına da ben börek, sarma, cookie, yoğurtlu şehriye salatası yaptım bazılarını annem ve ablam birlikte yaptı. Kayınvalidem de haşhaş ezmeli çörek getirmiş. İkramlar bu şekildeydi. Güzel oldu pasta da çok beğenildi diğer yiyecekler de. Süsleme için fotoğraf atmıyorum çünkü bizim her şeyimiz pembe oldu size pek faydası olmaz diye düşündüm ![]()
Merhaba nice güzel yaşları olsun inşallah. Bizim bebeğimiz de ocakta 2 yaşına girecek pastasını bende kendim yapmayı düşünüyorum. Taşıtlara ilgisi var bende düz beyaz bir pasta yapıp oyuncak iş makineleriyle süsleyeceğim şeker hamurundan daha güzel olur diye düşünüyorum. Biz eşimin tayini sebebiyle yeni şehir değiştirdiğimiz için davet edeceğimiz kimsemiz yok burda. Ama fotoğraf çekimi için evde minik bir konsept hazırlayacağım. Duvara balonlar ve iyi ki doğdun yazısı asarım. Pastasını sehpaya koyup bizde yanına otururuz bizlikte üfleriz. Bir de büyük boy bir oyuncak kamyon alıp içine balon doldururum diye planlıyorum bakalım