Ben bile bu dereecede bacaklarım üşüyor gibi hissediyorum bebek de üşümez mi 8 aylık siz giydiriyor musunuz
Benımm ev de genelde 22 ,23 derce oluyor ama bu ara bı tık yukseltım usuyom dıye normalde gunduz gıydıryom gece cıkartıyom . Bazrn hıc gıydırmıyom kızım 3,5 aylık .
Bizim ev 18 19 derece oluyor yinede külotlu çorap giydirmiyorum sadece dışarıda gezdireceksem yatarken mutlaka ayağında ki çoraplari bile çıkarırım kan dolaşımını etkiliyor
Bizim buralar baya soğuk henüz başlamadım ben kilotlu çoraba kalin 2 3 kat giydirmye calisiyorum mecbur çorapla yatırıyorum 60 ta yakmamiza rağmen alt ve yan boş diye ev buz gibi oluyor hatta sırf sıcak olsun diye arada soba yakiyoruz ama gece sobadakiler bitince yine soğuk oluyo sabah elleri ayakları buz gibi oluyo
Bızım ev en fazla 24 , en az 21 olur giydırmıyorum ben .
Doğrudur dediğim gibi bizimki pek ısınmıyor el mecbur giydiriyoruz
Evimiz 19-20 arasi ne evde ne de disarida bir kere bile giydirmedim kulotlu corap. Evde zaten asla giydirmem bence cok rahatsiz edici ve kan akisini yavaslatiyor. Disarida da astronot tulum giydiriyorum soguk havalarda, kulotlu coraba gerek duymuyorum. Ayrica bebeklerin metabolizmasi cok hizli calisiyor, emin olun bizden az usurler.
Kilotlu corap degilde bebek taytlari war kizim 5.5 aylik ewet giydiriyorm bacaklari soguk oluyo cnku yada kislik takim giydiriyorum
Bende kilotlu çorap giydirmeye karşıyım cok zorda hastanaye gidersek falan bi iki giydirdim benim oğlum hic sevmiyor kalın giydirince huzursuz oluyor aşırı rahatsız edici bence bunun yerine tayt yada kalın alt giydirebilirsiniz