22 günlük bebegım 10 dk emıyor

Kızlar bebegımı gündüz 1-1,5 saat ara ile gecelerı 2 saatte bır beslıyorum kızım iki göğüs emmıyor bır emmede tek göğüs 20 dk dıger emmede diger göğüs 20 dk emıyordu ama dün geceden berı 10 dk zor emiyor ve devamlı uyuyor normalmı degıl mı bılemedım d vıtamını kullanıyordum sağlık ocağının verdıgı gaz sancımız vardı Burdaki onerılere göre ocean d vitamini başladım dünden beri acaba bu sebeple olmuş olabılır mi

1 Beğeni

Bebekler büyüdükçe çene kasları gelişir daha kısa sürede emip doyarlar vitaminle alakalı değil endişe etmene gerek yok.

1 Beğeni

Teşekkür ederim bu emme ısı benim psikolojimi bozuyor doydumu yettımı saat takibi derken ılk bebegım anne sütü emmemıstı o yüzden tecrubesızım

2 Beğeni

Kiminkini bozmuyor ki benim üçüncü bebeğim hala bazen anlamıyorum açmı tokmu. Oğlumun emme refleksi çok yüksek elini emiyor dudağını emiyor huysuzluk ediyor açmı acaba diyip emziriyorum bu sefer ağız dolusu kusuyor. Asla tecrübeli olamıyoruz çünkü her bebek farklı bi önceki çocuğumuzla alakası olmuyor

Evet haklısınız bende ıg dıyor dayıyorum memeyı demekle hepimiz aynıyız :relieved: