3. Ay atagi varmi 🙄

3 ay 5 gunluguz iki gundur mizmiz aç uyuyo açliga dayanamayan kizim resmen aç duruyo anlamadim neyin nesi hastami olacak yoksa 3 ay atagimi varmi bu ayda boyle bisey :smiling_face_with_tear:

Ataklar hiç bitmiyor ki :smiling_face_with_tear: üçüncü ay aşısını olsuysanız ondan olabilir

Bu ay aşı olunmuyo diye biliyorum canim zaten 2 ay asisi duzenini bozmusdu bu seferki ne anlamadim dediginiz gibi ataklar hic bitmiyoki :face_holding_back_tears:

Ayni bugun biz resmen keyfi yere agliyoruz sebebini anlayamadim hic yatmadik acayip gergin bir gun geciriyorum :saluting_face:

1 Beğeni

Aynı durumdayız 3 ay 3 günlük. 2 gündür nedensizce ağlıyor sürekli kucak istiyor. Karnı tok alti temiz gazı yok yinede viyak viyak. Ancak kucakta susuyor gülüyor… Umarım geçici bir ataktır

1 Beğeni

Bizimi yatiyoda anlamadim aç yatiyo bide nirmalde aç yatsa hemen kalkar yada aç yatmaz anlamaidm ki

Ozaman atak bu ya amann ne zor bu ataklar hani biyeri agrisa dediginiz gibi işine gelince guluyo karsisina gec sarki soyle konus iyle dinleyip guluyo ama bi anda agliyo

Evet biz de öyleyiz… Yani tok olduğuna eminim çünkü hiç bir bebek aç olunca susmaz. Aralıksız ağlar. Bu küçük kupek susuyor. Gülüyor eğleniyor gazı da yok ona da eminim çıkarıyorum çünkü alt gaz üst gaz hepsi tamam. Her hangi ağrısı da yok öyle de olsa hiç susmazdı… Ama beyefendi kucak istiyor. Fazladan ilgi istiyor. Sürekli kucağımda uyumak istiyor bırakınca ağlıyor. Tam sesler çıkarıp Gülüyor mesela aniden ağlıyor yine kucağa alınca susuyor… Ne diyeyim anlatılmaz yaşanır :joy: Ki halimden anlıyorsunuzdur… Tüm annelere sabır diliyorum

1 Beğeni

Bizimkide haftaya üç aylık olcak dün sabah kadar saat başı uyandi bugünde huzursuz gaİ var büyük ihtimal seninki atakdir ama bizimki nedir bilmiyorum atak haftasinda bizimki sık sık uyaniyoro ve Gazi oluyordu genelde

1 Beğeni

4 ay daha zor diyor herkez inşallah kolay geçer bende ondan endişeleniyorum

1 Beğeni

Pardon cnm kafa kalmadı ki bizde üç haftadır dördüncü ay atagından cıkamıyoruz :face_with_hand_over_mouth:korkutmak gibi olmasın şimdiye kadar olanlar atakcıkmıs. Aşıyla beraber fena sarstı bizi… İns sizin bebekler dördüncü aya guzel giriş yaparlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun ins.

1 Beğeni

Bizde 3 ay 5 günlüğüz gece çok sık uyanıyor, ağlıyor, bir anda çığlık atıp ağlıyor falan. Geçen gün bir video gördüm 3.ayda gaz sancısı azalarak bitiyor, gece uykuları uzuyor diye sevinmiştim valla 5 gündür hepsi arttı hiçbirşey anlamadım

1 Beğeni

Aman bacim valla anlamadim biseyede yoramiyom inanki aksam 7 de vi aglamaya basladi gozunden bincuk boncuk yas dusdu dayak yemis gibi kasila kasila agladi zor uyuttum kalkinca iyiyidi tovbe yarabbii

He ya 4 aydan bende korkuyorum canim bide aşı olacaklar vay halimizie sizin sorun gaz sanirim oda bi bitseydi gaz zor

Aman deme bacim 2 ay asisi bile duzen bozdu 4. Aydan zaten korkuyorum bide asi var vay halimize desene

Kime inanacagimizi sasirir olduk ya. Bizim gaz sorunumuz yok sukur ama kaka sorunu var bizdede hafta 1 yada 2 kere yapiyo

Probiyotik damla cok iyi geliyor bagırsakları duzenliyor tavsiye ederim

2 Beğeni

Aynen gazı kafaya takmıyorum da en önemli si alerjimiz var süt ürünleri hepsi yasak ne yiyecem şaştım gaz bı yandan alaerji bı yandan dün kısır yedim sabaha kadar zırt birt uyandı basit bı kek tatlı bile yasak emziriyom canım çekiyor yesem kan geliyor

1 Beğeni

Probiyotik damla kullanıyoruz bizde iyi geliyor o ama zorlanarak yapmıyorsa her bebeğin bünyesi farklı 8 10 güne kadar kaka yapmaması normal diye biliyorum

1 Beğeni

Kullaniyosunuz sanirim ismini alabilirmiyim canim