3 aylık bebeğim 5 6 günde bir kaka yapıyor

Merhaba kızlar, 3 aylık bebeğim 5 6 günde bir kakasını yapıyor. Önceden sıkıntı olmuyordu fakat artık çok ağlıyor, çok huysuzlanıyor. Bir sürü masaj tekniği denedim, yememe icmeme de dikkat ediyorum fakat duzelmedi. Geçen gece o kadar çok zorlandı ki yavrum acilde lavman yaptırdık rahatladı. Ne yapabiliriz, bu neden olur? Normal mi?

Anne sütü alan bebek icin 10 güne kadar yapmaması normal söyleniyor ama bebeğin çok rahatsız oluyorsa doktora götür bence

Evet 3 aylık olunca güncelleme gibi geldi bize de bu durum. En aşağı 4 günde yapmaya başladı sonra. 4 ay bitince şimdi 2 bazen 3.gunde yapıyor. Sadece anne sütüne geçince böyle oldu. Normal olduğunu öğrendik.

Ya benimki her sütten sonra yapıyor çok üzülüyorum yani normal mi doğduğu günden beri boyle

İshal gibiyse doktora danışın bence

Gittim gittim baktılar kilosu 3 aylık 8500 gelişimi iyi günde sekiz on kez çok normalmiş

Benim kızımda 3gündür yapmıyordu bugün yaptı şükür önceden böyle değildi

Ay maşallah kaç kilo doğdu ki

Benimde ayniydi ucgun yapmiyordu dorduncu gun uc gunluk yapiyordu bez tasitordu :rofl::rofl::rofl: ama gecti sukur yani normal ragatsizsa gaz damlasi kullanabilirsin var benim kullandigim cok iyiydi yok dersen bi doktora danis icin rahat edeee

Benim bebeğimde bu şekilde şu an, hangi damlayı kullandınız ve düzeldi mi?

Kesinlikle 3 aya girince hem 3 4 günde bir kaka yapmaya başladı. Hemde gece her saat başı uyanıp emiyor. Çok yoruldum bu sürekli uyanmasından

Biz 6. Aydayiz benimki hala ayni iki saate bir acikip uyaniyor.gaz icin bizim damla iyi geliyordu pahali ama alip kullandim hastane vermisti

Bizde 3aylık 15günlükken başladı yapmama sorunu doktoru anne sütü alıyorsa 5güne kadar normal dedi ama bizler 48saatten fazla içinde kakanın durmasını istemiyoruz diyip fitil verdi. Doğduğundan beri probiyotik kullanıyorum fabliom a geçildi doktorda bizi çok güzel gazını yaptırıyor. 4aylık 3günlüğüz hâlâ düzelmedi kaka yapma durumumuz biz birde alerjik bebeğiz

Gecer insallah

Hergun mutlaka probiyotik verin 6 damla forbiome kullanıyorum bende hala arada veriyorum 7 aylık olduk kabızlığı engelliyor

Maalesef forbiomeye başladık hala daha 3 günde bir…