Arkadaşlar merhaba 3 aylık normal doğurduğum bebeğimin alnının bi tafafı diğer tarafa göre daha şiş aslında kafasının o tarafı diğer tarafa göre üst kısmı daha şiş çoğunlukla şiş olan tarafa yattığından o rçtarafın aşağı kısmı batık üst kısmı ise şiş duruyor korkutuyor beni açıkçası
Fotoğraf atabilir misin acaba
Yazınızı görür görmez cevap vermek istedim.sanki benim oğlumu anlattınız.bende normal doğum yaptım ve oğlum doğduğunda kafasının bir tarafı aynı sizin anlattığınız gibiydi.herhangi bir sakatlık durumu söz konusu değildi.doğum kanalından geçerken oluyormuş.ben hep çevire çevire yatırdım oğlumu.hep düz yada aynı tarafa yatırmadım.5-6 aylık olduğunda kendiliğinden düzeldi kafa şekli.ama ilk doğduğunda görseydiniz.aşırı yamuktu.şükür o şekilde geçti
Bana da hep düzelir diyorlar da bilemedim işte inşallah öyledir
Fotoğraf ta hiç belli olmuyor
Kafa yastığı kullandınız mı ben kullanıyorum ilk günden belli
Hayır kullanmadım
Bebeğin huzurluysa sorun yok canım geç de kalmadın bence kullanmak istersen kullan
Çok şükür iyi sadece son zamanlarda beslerken sıkıntı yaşıyorum çok fazla boğazına kaçıyor ve kusmaya başladı hiç kusmayan bebeğim
Ben de kafa yastigi kullanirken kusması artmıştı. Ama zamanla alışıyor kussa bile gözünün önünde olsun dikkat et ama kullanmaya devam edin
Benimkinde de çok boğazına kaçıyor kusma bende de vardı ama geçti şükür biraz daha kusmaya devam ederse doktora göster için rahatlar bebeklerde reflü daha sık görülüyor çünkü