3 aylık bebekde kıl sorunu

Selamünaleyküm anneler . Hemen sorumu sorayım bebegımın kolarında sırtında kulaklarında kıl var 3 aylık olunca dokulur dıyorlardı ama sadece sacları dokuluyor kızım kıllı kı kalacak :speak_no_evil::scream:

Bizimkinin dokuldu hep kollari alni kulagi killiydi hatta saci alnindan basliyodu sizinki kalacakmi acaba oylr killi olabilir baba yada anneyede cekmisdir canim

Bnde hormon bozukluğu var da coook coook cıddı bır wekılde kıllım yoktu . Hamılelıkte bıraz daha fazla oldu o kadar ya ınsAlllah dokulur

Ay ne yaptınız da dokuldu bn bu kıza agda mı yapam nıydem :see_no_evil:

Kendi kendine dokuldu bacim valla hatta ben korkdum kalacak diye pala gibiydi kollari kulaklari :joy: kiz aksam aksam guldurdun beni agda falan. Dokulur heralde daha oyle kalmas heralde kiz

Ay nekadar kotu bisey oyle denirmi cocugu o cocuk buyudukce anladikca kotu hisseder benim ilk kizim sarisin kol killari baya var sari ben bikere dayinin kolu gibi ona cekmussin dedim diye kustu bana bidaha demiyorum

Benim kiziminda kolları sırtı kulakları kıllıydı. Kendiliğinden döküldü. Sadece kuyruk sokumunda kaldı biraz.

Üüü ağlıycam ya cogunun bebesinde döukulmus bu kıl benım bebe nıye kıllı kaldı ya bnm kızımlada dayısı dalga gecıyor kulandaki kılla hangı ayı tohumu mu bu ne kıl dıyor​:joy::see_no_evil:maymun dıyır tabı art nıyet aramadıgım ıcın suanlık bır sorun etmıyom desıklerınj ama bebemın kulaklarına taktım kafayı suna bakın yakınlastırınca anlarsınız gorselı

Ama sacları dokulmeye basladı . Bu foto 2 aylıkken cekılen foto

Amın amın ınsAllah gecer​:pray:

Dokulur dokulur