3 aylık bebeğim bugün doktor kontrolünde genital bölgesinde bir kaç tel siyah kıl farkettik bizi çocuk endokrinoloji ye yönlendirdi daha önce yaşayan oldu mu sebebini bilen var mi çok tedirginim bebeğim için![]()
Hiç kimse yaşamadı mi ya![]()
![]()
??? @admin
Ben evde kendim fark ettim ama ince tüyler doktora gitmedim sonra da kendiliğinden döküldü
Nasildi uzun muydu bi arada yanıtınız için çok teşekkür ediyorum günlerdir girip girip çıkıyorum kimse bişey yazmış mi diye benimde bebegimin ince ama bebek tüyü gibi degil bir bebeğe göre fazla uzun ve biraz siyah üç dört tel
Merhaba sarı tüylenme normal zamanla dökülüyor fakat siyah kıl özellikle genital bölgede olan hormonal yada genetik diye biliyorum doktorunuz bagzi testler yapar
Hormon testleri normal çıktı bir Hormonu biraz yüksek çıkmıştı ama oda normal değerlere giriyordu doktor böyle küçük bebeklerde beklediğimiz bişey değil dedi
Endişelendirmek istemem ama bende normal değil diye biliyorum oğlum 20 aya giricek onunda biyik omuz sırt inda var siyah ama dikkatli bakmayinca belli olmuyor ben genetik olduğunu düşünüyorum eşimden dolayi umarım senin oglunda da duzelebilcek biseydir
Benim bebeğimin öyle değil ergenlik kılına benziyor 2 3 tel var çocuk endokrinoloji ye randevu bulamıyorum özelde de o bölüm yok![]()
Umarım kötü bişey yoktur içini ferah tut
Rica ederim sanırım yazın kimsenin buraya vakti kalmıyor onun için yanıtlar geç geliyor ne yaptın bulabildin mi randevu inşallah kötü bir şey çıkmaz