Gece acil sezaryene alındım. Bebeğim de ben de ayrı ayrı yoğun bakıma alındık. Ben yoğun bakımdan çıkarıldım ama bebeğim 3. basamak yoğun bakıma alındı. Nefes almasında sıkıntı varmış. Çok üzüldüm durumunda değişme yok diyor doktor. Var mı böyle bir durum yaşayan bilgilendirirse sevinirim.
Bende ilk dogumum acil sezeryan di nefes almasinda dogar dpgmaz aglamadi bir hafta yogun bakimda kaldi duzeldi InsaAllah senin bebis de iyilesir bir an once kucagina alirsin.kotuyu hic bir zaman aklina getirme bazen boyle komplikasyonlar oluyo malesef.
Şöyle söyleyim eğer sadece nefes almasında ise problem çoğu yenidoğan da görülebiliyor ve bazıları desteksiz düzelmiyor. Yoğun bakımda yakın takip oluyor. Allah ın izni ile içiniz ferah olsun. Düzelir ama süresini maalesef bilemeyiz 2 güne çıkan da var, bir haftada çıkan da. Dualarımız sizinle inşaAllah düzelir tez vakitte evinize geçersiniz
şöyle söyliyeyim genelde ikizlerde daha çok oluyor bu durum da tabiki daha ilk gunden hemen bir gelişme olmaz fakat gün geçtikce solunum düzelmeye baslıyor. Moralınızı yüksek tutun inşallah.
Merhaba Bebeğim doğar doğmaz hızlı nefes alıp vermesinden dolayı Yenidoğan yoğun bakıma alındı. Kanında enfeksiyon da çıktı. Sezeryan doğumda solunum sorunu oranı daha çok oluyormuş. Bebeğim 10 gün kaldı. Antibiyotik tedavisi uygulandı. Sorun sadece solunum ise 10 güne çıkar inşallah bebeğiniz Aslında 5-6 gün arasında toparlaniyorlar 1. Basamağa geciyorlar ama doktorlar antibiyotik tedavisini tamamlamadan taburcu etmek istemiyor. Zaman zaman 3ten 2 ye denemeleri yaparlar. Eğer uyum olmazsa yine eski basamağa dönerler. Ayrıca önce her gün sonra da gün aşırıydı galiba bebeğinizin ciğerlerinin röntgenini çekiyorlar. E nabizda bebeğinizi oluşturup oradan ciğerlerin zamanla temizlenip temizlenmedigini görebilirsiniz. Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah
Bebeğinize şifa olacak olan en önemli şey anne sütü. O yüzden bu süreçte kendinizi üzmeyin siz iyi olun ki bebeğiniz de iyi olsun Ben ağlayarak zorla yemek yedigimi biliyorum. Sizi çok iyi anlıyorum endişenizi, kavuşamamayi… İnanın ki ne kadar kaldığı önemli değil yeter ki sagligina kavuşarak çıksın bebeğiniz Hepsi geçip gidecek. Kucağına aldığında hepsini unutacaksın güzel anne