3 Gündür Sürekli yüksek ateş

Arkadaşlar bebeğim 7;aylık Çarşamba gecesijden beri düşmeyen ateşi var boğazında balgam var ilaç ve antibiyotige rağmen ateş dusmuyo ayriyeten Enfulevir başladık birde çocuğum çok kötü baygın baygın emmiyor uyuyor dualairniz bekliyorum sabaha kadar üç gündür cayır cayır yandı üç sefer acile götürdük ilaç serum verip yolluyor lar napacagima şaştım kan aldılar geçmezse pazartesi polikliniği getirin dediler Perşembeden beri hastane hastane dolanıyorum çaresiz kaldım​:sob:çok kötüyüm 39.5 ateşi genelde birde ilaçlardan sonra ishal başladı

Canım sağlam bı doktor bul ona git yeni virüsler olabilir Allah’ım şafi ismiyle şifasını versin yavrucağa hiç bir bebek hasta olmasın inşallah :palms_up_together:

Bugünde takıp edip yarına kadar değişiklik olmazsa öyle yapicam şehir hastanelerine gittim normal hastanelersde hala bı değişiklik yok düğüne gitmisyik geçen Pazar günü üç gün sonra ateşlendi

Olabilir canım ya eğer kucaktan kucağa gezdiyse kapmış olabilir birşey Allah kolaylık versin

Amin teşekkür ederim

Allah korrisun rota vurusu olmasın benim oğlan kusma ateş ve ishal vardı acil yok boğazı intihap dedi yolladı eve üstüne kansız dedi.kansiz.dedi diye normal doktora götürdüm ateş 40 üstüme de kustu bizi yatırdılar rota vurusi evde tedavisi olmaz çünkü günlerce serum başka ilaçlar verdi ben yaşadım hiçbir kul yaşamasın

Aynı şeyi yaşadım canım kızımın ateşi düşmüyordu antibiyotik verip eve gönderdiler şiddetli ishal başladı bu seferde ilaç yapmıştır diye ialacı değişip eve gönderdiler yani anlıycağın 3,4 kez sadece acile gittim ve en son bebeğimde bağırsaklarında enfeksiyon varmış bu ateş yapıyormuş sizinde olmasın infulanza ilacı vermişler ve en geç 3 günde ateşi düşmesi lazımdı sizdede ishal varsa bunu doktora mutlaka söyleyin

Az önce acilden geldik ambulansla gittik çocuk ilacı kusmaya basladi bogulacak gibi oldu yuzuxnen vücudun da kırmızı lekeler çıktı alerji olmuş ilaçları attık kan değerleri iyi deyip gönderdiler yine ama hala atesi var yeniden antibiyotik yazdı ne kadar kullanicaz dedim ötekini 4 gün olacaktı bugün verilseydik oda çocuk doktoruna sorun dedi yarım bide çocuk doktoruna yeniden gidicem mahvoldu kolları delik deşik kan almakdan

İshali ilacı bağlı diyor söyledim doktora acil uc gündür git gel mahvoldum hafta sonuna denk geldi işte şansımıza yarın yine doktora gidecem başka antibiyotik verdiler alerji şurubu ile

Bağırsak enfeksiyonu ne kullandınız kaç gün sürdü çok yoruldum sabahlara kadar ağlıyorum yemek yiyemiyorum psikolojim Bozuldu :sob:

Boğazında balgam var bizim öksürük oluşuyor atamıyor zorlanıyor rota girişinde bunlar oluyor mu

Sürüntü örneği alindi mi acaba

Yok almadilar

Kaç kere gittim bu üç oldi en son ambulansla gittim çocuk bogulacakto ilacinkusmakyan bayıldı kucamda

3 gündür bizde çekiyoruz, yüksek ateş ile başladı boğazda balgam var, burnu tikanik covid çıktı bebeğim ..hafif öksürükte vardı

Galiba bizimde öyle ama test yapmıyorlar sadece kan alıp gönderiyorlar ne tedavi uyguladılar dört gün olacak bizim gece ateş baslayali

Çocuk gözünü açamıyor çok halsiz yine ateşlendi şuan

Kan alındı hiç birşey çıkmadı, viral bir enfeksiyon dendi birşey çıkmayınca..Ateş ama düşmedi halsizlik kusma vardı tekrar gittik sürüntü alındı covid çıktı sesi kısıldı bu arada da, eve gönderdiler yine oksijen tedavisi verip, 2-3 güne geçer dediler şuan daha iyi

İlaç yazdılar mi peki kaç gün sürdü bizim carsmaba aksamindan beri böyle

3 gün yüksek ateş sürdü, hayır vermiyorlar ilaç, dolven kullanın dediler bu kadar …