Bu durumu yasayan varmı çocuklugumdan belli 3 harflilerden korkarım ama şimdi daha çok korkuyorum eşimle nişanlandımda sürekli rüyamda görüyordum uyanamıyorumdum uykudan size. Burda gördüklerimi anlatsam destan olur ztn neyse evlendikten sonra korku fln rüya hepsi gitti bişey kalmadı çok şükür şimdi bebeği doğurdumdan belli yine korkuyorum rüya olarak değil ama tek kalamıyor um mecburen kalıyor um geceleri bir suya bile çıkamıyorum dışarıya sürekli dua okuyorum ama içimden gitmiyor korku hissi ve en önemlisi bebeğim de doğdu günden belli uykuda atılıyor ilk başlarda refleks sandım ama kucağımda uyudu yerde bile bir defa uyku da atılması uyuyor korkuyor galiba
Bol bol dua okuyun gece uyurken bakara suresi açın ve onları hiç düşünmeyin korkmayın sizin korkularınızdan beslenen varlıklar yıllarca onlarla uğraşmış biri olarak yazıyorum ve rukye ayetlerinide dinleyin iyi gelir inş
Bide benim aptallığm bir ara çok merak edip filimler izledim hikayelere baktım mesela birinin ağzından bişey duyum hemen duymak istiyorum ögrenmek istiyorum
Senin bilinç altına da yerleşmiş ondanda yaşıyorsun bazı şeyleri izleme bakma öyle şeylere fazla düşününce rüyana bile girerler
Düşünme ve korkmamaya çalış. Aklına geldikçe ve dile getirdikçe seninle uğraşırlar daha çok korkutmaya çalışırlar. Sürekli dua-ayet oku,dinle. Sana gözükmez belki ama bebeğin daha sabi. Onlar hissediyor hani mezarlığa bile gitmeyin derler misal. Mesela yürüyorsun evin içinde sürekli arkana bakma yada gölge geçti gibi oldu kalkıp bakma. Umursama birde evinin her yerini sirkelive gül suyu ile sil. Üzerlik otu var onu yak okuyarak her odayı gezdir.
Denerim dediniz şeyleri
Korkunu anlıyorum bende yaşadım bi dönem o korkuyu ama sadece korku yani. Ağlayarak dua ettim Allah’ım al bu korkuyu içimden kalbimi ferahlat diye sonra bu konuyla alakalı kalbimi ferahlatacak bişeyler aradım. Onları da bizi ve herşeyi yaratan Allah’a sığındım beni onlardan ve bu düşünceden yalnızca o koruyabilir.
Eşim vardiyalı çalışıyor gitme derdim korkumdan bana dedi ki sana benden daha yakın olan var sana şah damarından bile daha yakın olan var ona sığın ben acizim dedi. İçimden hep dua ettim elhamdülillah geçti
2oglumun dogumundada lohusa iken hem kaynanam hemde eşim yanımda yatmasına rağmen büyük oglumda rüyamda boğazıma yapıştilar küçük oğlumda uyanikken görmüştüm kızımın doğumunda kesinlikle hiç düşünmedim gormucem dedim yok öyle birşey dedim hatta kaynanam kırmızı giy bicak koy yanında biri daha yatsın dedi bende kızdım niye aklıma düşürüyosunki dedim aklımda olmadığı sürece korkmuyorumda görmuyorumda dedim çok şükür ne gördüm nede rüyama girdi yani diyeceğim şuki aklında olani görürsun aklına getirme ve korkma bol bol dua oku
Ay bunları okurken bile korktum ![]()
![]()
Allah cinleri ve insanlari yaratti ama insanlar gorunen cinler gorunmeyen varliklar ama allah cinlere yetki vermedi cinler allaha kulluk ediyo insanlar la ugrasamaz ayetler de acik acik yaziyo.sade bir peygamber hayvanlara ve cinlere emir verebiliyordu onlar bir yapiyi insa etti ama.ayetlerin tercumesini oku orda icin rahatlar bilmedigimiz icin yillarca korktuk. dogumdan sonra olabiliyo bunalim .benim oglan iki yasini gecti ama yine sicrar elini tutarim karnina masaj yaparim gecer dua okurum gecer.gordugu seyi yasayan beyin diyolar adini unuttumda.onun icin izleme oyle seyleri onu filmi cevirenlerde insan senin benim gibi mantiken dusun tutupta bi cin film mi cevirecek.tv acik olsun lamba acik olsun.karanliktan korkuyorsan.ama dusununce gercekten mantik ayetten ibaret
Yıllarca bunun sıkıntısını çekip hoca hoca dolaşan biri olarak söylüyorum tamamen psikolojinle alakalı. Bende evlendikten sonra kesildi ama benim durumum çok daha farklıydı kaç hoca gezdim bilmiyorum elhamdülillah geçti çok şükür. Evlendikten sonra ilk doğumumdan sonra belli bir dönem gördüm geçti şimdi 2. bebeğim dünyaya geldi şimdi görmüyorum ama varlıklarını hissediyorum ama içinde olduğum psikolojik durumdan yorgunluktan uykusuzluktan kaynaklı zayıf düştüğüm için. Geçecek bu zamanlar Allahın izniyle rukye aç evde korktuğun zaman
Ay sanki mutfak da bulaşık yıkıyorum arkamda biri varmış gibi hissediyorum arkamı dönemiyorum duşa girince hızlı bir şekilde duş alıyorum 5 dk anca sürüyor gözlerimi açamıyorum bile korkudan eşimi kapının önüne dün ilahi gibi bir şarkı açtı seslen bana dedi duş aldım yerde iki dkda bir eşimin adını söylüyorum oda burdayım korkma fln diyor kapı açık duş alıyor um eşim de salonda bekliyor beni
Ben gaziantep de oturuyom Suruç’ta bir hoca varmış ora gidicegiz korku için
Öğrencilerim çok merak ederdi, nasıl varlıklar, bize zarar verirler mi vs. Onlara şöyle açıklamıştım. Köpek balığı örneğini verdim. Korkulacak bir varlık mi evet, yırtıcı, güçlü, saldırgan. “Ama şuan bulunduğumuz yerde köpek balığından korkmamızın bir anlamı var mı hayır. Köpek balıklarının umrumda bile değiliz. Cinler de aynı bunun gibi bizden farklı bir boyutta yaşayan farklı varlıklar. Biz onların umrunda bile değiliz aslında. Farklı hayatlar yaşıyoruz ve onları rahatsız etmek için uğraşmadıkça onlar da bize zarar vermezler.”
Böyle düşünebilirsin. Ne kadar çok ilgilenirsen, kaygılanır ve aklını meşgul edersen bu konu o denli fazla seni korkutmaya devam eder.
Evet rahatlatıcı bir açıklama oldu benim için teşekkür ederim ![]()
![]()
3 harflileri çocukluğumuzdan beri merak ederdik kuzenlerle. Ve illaki çoğu kişi yapmıştır bi araya gelince üç harfli çağırmak. Çocuğuz ya aklımız ermiyor daşga geçerdik . Küçüklüğümüzden beri rutinimizdi. Hep üç harflili filmler izlerdik tabi. Ve sonra görmeye başladık. Tamamen psikolojik olduğunu düşüniyorum çünkü çok kafaya takmıştık. Kuzenimle aynı anda aynı varlığı gördüğümiz bile oldu tsbi. Kuzenimi hocayada götürdüler. Sübyan cin musallatmış. Annesi hamileyken annesine yapılan bir büyü sebebiyle olmuş. Ben korktum gitmedim hocaya. Namaza başlamıştım bir daha görmemiştim ta ki evlenip bu oturduğum eve gelene kadar. Yine ara sıra kötü rüyalar kötü varlıklar görüyorum ama bu sefer sadexe rüyada . Çok da takmıyorum dua okuyorum bol bol. Ama herşeyin ilacı Allaha sığınıp ona dayanmak.
Bol dua oku canım
Ayy gerçekten öyle ben 17yasindaydim biz osmaniyeye tasinmjstuk kiralık evde oturuyorduk gündüz gözüne evin içinde genç bir erkeğin dolaştığını görmüştüm ama yüzünü görmedim çok korkmuştum annem ordan buri ile arkadaş olmuştu kadın eve giri girmez bu evde 3harfliler var iyi şeyler sezmiyorum sizden önce oturanlar buraya bırakıp gitmişler demişti beni bidaha bu eve cagirmayin demişti sonra biz tatil için köyümüze gelmiştik dedemlerin evinde oturuyodum aynı genci yine gördüm evin ortasından geçti anneme söyledim bizle beraber gelmiş dedi tabi çok korktum kadının biride sana aşik olmuş aklını alıp evlenecek senle demişti …Annem inanma bol bol dua oku Allah’a dua et kızım dedi dua okuyunca birdaha görmedim gittik aynı o evde kaldık yine görmedim gerçekten dediğin gibi inanmak meselesi kafaya takip düşünürsen asla gitmiyorlar ve hep görüyorsun
Kesinlikle varlar evet ama düşğnmedikçe anmadıkça görmeyiz, görsek de duayla göndeririz diye düşüniyorum. Ya bende kırmızı gözlü simsiyah upuzun varlık görüyodum . Hep gördüğüm varlık aynıydı .
Korkunç şeyler ya Allah bi daha göstermesin. Bu evde de özellikle hamile kaldığımda oldu bu , evde koşma sesleri uyurken çocuk gülüşme sesleri duyardım. Rüyamda çarpıldığımı görürdüm. Değişik değişik. Doğumdan sonra kaynanamı cin kılığında gördüm mesela ![]()
![]()
o yüzden psikolojik olduğunu düşiniyorum
Abla iyiki korkuyorum dedim bunları okudukça daha çok korktum