Hanımlar merhaba kızım bir yaşında şuana kadar ateşli bir hastalığımız olmamışdı koltuk altından 38,1 derece ateşi var. Üstünü soydum ılık kompers yapıyorum az önce çorba verdim bi iki kaşık yedi kusar gibi oldu zorlamadım mama yaptım yarısını içti. Birazda halsiz Bildiğim kadarıyla 38,5 olmadan ateş düşürücü önermiyor doktorlar. Eşim de baskı yapıyor ver diye ne yapmalıyım.
Bizimki bir hafta önce hastalandı 38 olduğunda ver demişti doktor bizimlon39.5 dayanmıştı dört gün sürdü çok kötü günlerdi sürekli inactci ateş birde ilaçlar alerji yaptı kaç kere hastaneye gittim kacbdefa hastaneye gittik istivar ediyordu iğne yaptılar kan aldılar bı hafta sürdü geçmiş olsun
Teşekkür ederim bize doktoru elimizde bulunsun diye parol vermişdi hem ateş düşürür hemde ağrı kesici olarak kullanabilirsiniz demişdi. Biraz önce verdim ondan bakalım düşmezde çıkarsa acile gideriz. Yani şuana ladar hasta vs oldu ama ateşlenmedi hiç oyuzden ne yapacağımı şaşırdım
Salgın varmış bizimkide hiç ateşli hastalanmamisti sadece asilarda ateslenirdi ilk defa ateşli hastalandı boğaz enfeksiyonu dedi doktor kusuyordu miğdesi bulaniyordu birde hafif öksürük vardı başta ateşle başladı ilerledi yarına kadar geçmezse çocuk doktoruna götürün aciller pek bişey yapmıyor
Ya bizde bugün memleketten geldik 6 saat yol arabada biraz sıcak gibi geldi temazsızla bakdım yolda 36,6 dedim hava sıcak ondan heralde sıcak geldi bana. Eve girdik bi sakin hal alınca koltuk altından bakdım 38,1 ılık kompers yaptım üstünü soydum bakdım düşmüyor parol verdim yarım saat önce de ılık duş aldırdım şuan koltuk altından 37,1 çıkıyor umarım enfeksiyon vs değildir. Yemekde de yedi inşallah daha çıkmaz çok korkuyorum
Birde şuan zıbın ve tayt giydirdim bacakları çok soğuk geldi bana bu şekildemi yatırayım yoksa sadece zıbınla mı
Çok geçmiş olsun. Sadece bezle yatırdım ben ateşi varken. Üzerine ince müslin örttüm uyurken. Sürekli kontrol ettim bazen zıbın giydirdim. 1 yaşında ise Dolven verebilirsiniz Calpol etki etmediyse. Ben 3 kez 6 saat arayla Calpol verdim düştü doktor iyi yapmışsın dedi eğer 1 gün boyu Calpol ile geçmezse Dolven’i de 8 saat arayla verebilirsiniz siz de. Öyle demişti. Yine düşmezse acile artık. + 2 Ilık duş yapmıştık.
Atesliyken bizimde öyle bacakları soğuktu üstü sıcaktı zibinla yatirij ben hatta bı ara çıplak bile yatırdım
Ay hanımlar geceden beri 3. Hastaneye gidişim asla düşmüyor 39.buçuk damar yolu bulamıyorlar kafayı yiycem gözümün önünde perişan oluyor kızım
Alalh yardımcım olsin çok zor bı durum kafayı yiyecektim ben antibiyotik başlamadan geçmeye ilir onu hemn baslamiyorilar bir kaç gün takip ediyorlar ateşi öyle