Evet kilo almıyo sadece anne sütü mama da kabul etmiyor içmiyor zeytinyağı içirenler varmış bi zararı olurmu bende zeytinyağı içirsem
Ben olsam içirmem yine de en iyi doktoru bilir
Dr. A sor istersen ama ben icirdim ya hatta daha erken icirdim hakiki zeytinyağı bikac damla kabız olmuştu ve hâlâ günde 1-2 defa mamasina damlatiyorum
3 ay 12 günlüğüz yarın
Canim kilo alsin diye vereceksek eger sakin verme suyu bile asla vermeyim diyolar biz nolucak sanki su diyoruz ama agir geliyomuş bobreklere . Kabiz oldugu zaman ben cay kasiginin ucuyla veriyorum mecbur kalinca
Kabız olunca mamasina damlatiyordum. Ama sek zeytinyagi içirmek bilemedim. Zeytinyağı kilo mu aldırıyor ki.
Öyle diyorlar ama bilmiyorum danışmak istedm bnde bebeğim anne sütü ile besleniyor sadece ama kilo almıyo maalesef
Kilosu normalin altında mi. Benim bebeğim de hem anne sütü hem mama yedi. Şimdi bir de ek gıda yiyor ama öyle tombik olmadı hiç . Çok kilo almadı yani . Bazı bebekler minyon olur ya da kurumu öyle derler. Zayıf olur yani. Önemli olan sağlıklı olması. Doktor sağlıklı normal diyorsa ekstra kilolu olması için cabalamayin bence.
Doktor normal diyor ama gören herkes çok zayıf olduğunu söylüyor 3 ay 26 günlük 5600 gram 3000 doğdu
Normal canım kilosu güzel 4500 ve altı olsa zayıf sayılırdı. Millete bakma aman istiyorlar boğum boğum olsun. Benim de 3300 doğdu 4 ay aşısında tartmislardi 5800 du. 6. ayda 7 kilo geldi. Gayet normal güzel diyor doktor
Haklısınız gerçekten kızmı erkek mi sznki
Benim kız canım.
Bnm ki de kız Allah bağışlasın
Sağol canım cümlemizin inşallah
20 günlüktü kendi imalatımız zeytinyağı var içirdim ben hala daha içiriyprum 3 buçuk aylık olucaz
Kilo alsın diye sanmıyorum ise yarayacagini ben daha da küçükken de veriyodum bıkac damla ama kabız olmasın diyeydi, sadece anne sütüyle besleniyorsa yağlı çiğ kuruyemiş falan ye istersen bude tahin işe yarıyor diye biliyorum
Acaba mı diye sordum da bende pek sanmıyorum işe yarayacağını bu kiloyu çok kafama takıyorum heralde yaa oysa ki sağlığı yerinde olması herseyden daha önemli
Bişey yapman gerekirse dr uyarır bence bide ben sana sorayım siz kaç ayliktiniz 4. Ay kont. Gittiniz mi
Benim kızımda 3 kilo doğdu anne sütüyle besleniyor 2 gün sonra 4 aylık olacak bizde de aynı sorun var şuan 5500 minyon bir bebek belli. Doktor anne sütüme baktırdı sütün iyi ama bir ay takip edelim kilosunu dedi. İdrar tahlili istemişti. Bugün çıktı sonuçlarımız. İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Pazartesi tekrar gidicez bu yüzden. Sanırım kilo almasını da engelliyor. Bi idrar verin sizde isterseniz fikir olsun