4 ay aşıları sonrasi kusma

Arkadaslar dun zaturre ve karma asilarinin 2. dozu yapildi. Ates vs. yapmadi ama bebeğim sanki cok daha fazla kusuyor. Boyle bir yan etkiyle karsilasan oldu mu?

Pazartesi günü bizde yaptıracağız zaten kusan bir bebeğim var dahada kusarsa yandık valla :pensive:

Bizimki de normalde cok kusuyordu ama bi suredir azalmisti hatta seviniyoduk azaliyo kusmalari diye. Aşı sonrasi belki de hic olmadigi kadar artti maalesef.

Bizde yarın yaptıralım bakalım aşıyı strese girdim hiç sevmiyorum bide rotada yapılacak en çok ondan korkuyorum 1.sinde çok ağlamıştı umarım bunda öyle olmaz :frowning:

Rotayi agizdan veriyorlar aslinda onda niye agladi ki kuzucuk, bizimki lıkır lıkır icmisti :smiley: ben normal aşılardan cok rahatsiz oluyorum cani yandigi icin :worried:

O an içti ama ben calpol vermemiştim rotadan 5 saat sonra ağlama krizine girdi belki karnı ağrıdı bilmiyorum ki ağlayınca calpol verdim 2 saat falan sonra uyuyakalmisti. Kuzum benim ben de ağladım o zaman çünkü öyle böyle değildi aşırı ağladı. Şuan o yüzden stresliyim inşallah yine aynısı olmaz

Olabilir biz rota yapildigi gun hemen arkasindan calpol vermistik doktor tavsiyesiyle, bi sikinti yasamadik o gun. Hepsi onlarin iyiligi icin mecbur yaptiriyoruz, umarim bundan sonrakiler sorunsuz gecer :revolving_hearts:

İnşallah sorunsuz geçer azaldı mı kusması

Bnde bugun gotumem grrekiyo dediginiz gibi stresliyim bebegim hasta birde

Biraz azaldi ama hala kusuyo tabi, hemsireye sorduk aşıdan degildir, belki hava değişiminden olmustur dedi.

Bizde yaptırdık çok kusmadi normal kusması

Bizimkinin refluden kaynakli sanirim ya gecmis olsun size de :smiling_face:

Teşekkür ederim