Kızlar çok bunalmış çok yıpranmış ddurumdayım 3 haftadir kızım hiç uyumuyo gündüz hiç uyumuyo gece sade 4 saat uyuyp sabahın 6 ayakta oluyo dahaa uyumuyo ağlıyo huysuz 4 ay 9 günlük gaz sancı tavan yapmış durumda tam 3 haftadır atakmı bu anlamıyorum çok bunaldım varmı yaşayan bunu
Of bitmedi gitti bu ataklar yahu
ben de oğlumda her ay yaşıyorum kendisi 3 aylık bakalım nereye kadar devam edecek
biz de 3 ay 3 haftalığız bir iyi bir kötüyüz. uykuyla zaten arası yoktu ama bu aralar bir gün iyi uyuyor diğer gün hiç uyumuyor. bazen sebepsiz ağlıyor ya da huysuzlanıyor. ayrıca 4 5 gündür o kadar çok ıkınıyor ki kaka yapsa bile sürekli ıkınıyordu. gaz damlasına başladık rahatladı bebeğim
4.Ayda hem atak hem uyku gerilemesi var dişte olabiliyor bizim 1.5 ay boyunca 3ü aynı anda olmuştu mahvolmuştum dün 5 aylık olduk son bir kaç gündür sakin şükür çok zor bir süreç ama biraz sabır geçiyor
En büyük korkum bu ya erken çıkarması umarım sonbahara falan kalır kendim için en büyük dileğim
@Yarenmsc
İnşallah öyle olur canım daha iyi
Ben hiç bu kadar erken beklemezdim 1.5 aydır diş sancısı çekiyoruz damaklar bembeyaz şiş ama ortada diş yok
ne kadar sürecek acaba geçen gün oyun alanına koydum mutfağa gittim bi geldim yere dönerek ve sürünerek ta sehpanın yanına gitmiş sehpanın ayağını emiyordu dişi kaşındığı için benim çocuk mu tuhaf yoksa erkek çocuğu olduğundan mı çözemedim ![]()
Bunlar ıyı günleriniz
1.5 yaş fena bırde 2 yaş varmıs ben şimdiye kadar hiç atak yaşamadım 14.5 aylıgız ama 1 haftadır oğlum sanki gıttı başka bır coçuk geldı ınatlaşma ağlama krizleri durduk yere of off ![]()
![]()
Of Allah hepimize sabır versin oğlum henüz 3 aylık ama yavaştan korku sardı![]()
Amin inşallah korkunun ecele faydası yok öyle yada böyle çıkacak
bir yandan da diyorum en zoru ilk diş bir an önce atlatmak daha iyi