Yaklaşık 3 ay 15 günlükten beri biz o akıma katıldık şuan tam 4 aylığız. Geceleri 2 saate bir emmeye kalkardı şimdi yatınca yarım saatte bir uyanıyor daha ben yatağına bırakıp yerime gecmeden uyanıyor resmen, üstüne meme reddimiz var farkli sekilde emzirmeye calisiyorum bu konuda baya yoruluyorum, bunlar yasanirken bide grip oldu hepsi ust uste geldi, suan burun tikanikligi disinda grip gecti sukur ama ataklar devam keyfi aglamalar vizirdanmalar gülerken 5 dk sonra felaket aglamaya basliyor, kolik bir bebekti tam gaz gecti rahat etcem derken suan ogünleri arar oldum. Uykum falan kalmadi artik cok yoruluyorum kendime vaktim yok, mama bile vererek denedim acaba ac falanmi diye ama degil bu atak bian once gecer umarim…
Biz de bol bol şarkı oyun etkinlik ile geçirmeye çalışıyoruz ama ağlama krizleri çok oluyor. Önerilerinizi de dikkate alarak uygularım. Teşekkür ederim
Sağolun evet bu zamana kadar atak neymiş bilmezdik. Hızlı bir giriş yaptı evimize. Dediğiniz gibi oyun etkinlik sorun yok. Uyumaya geçiş denendi mi kıyamet kopuyor. İnşallah bu dönemi de atlatırız
Teşekkür ederim Bunu mu bir atlatalim inşallah sirada diş bekliyor bizi de muhtemelen. Her ne kadar zorlansak da bu da geçecek Allah’ın izniyle
3 ay 14 günden sesleniyorum kendime galiba bizimki başlıyor yavaştan bugün her zamankinden daha huysuz durduk yere uykuda ağladı memeyi bazen emmek istemedi kimsede durmadı bakalım bugünlük mu yoksa atak mi geldi
İlk kriz gününde bizim de gaz sorunu eklendi. O gün şok olduk resmen. Oğlum gece saat 4’te tuvaletini yaptı da rahatladı. Zormuş bu atak dönemi. Rabbim bizlere bol bol sabır versin inşallah
Biz 3 ay 25 gunluguz ve 2 gundur bebegim huzursuz. Meme reddi mi oluyor atak mi anlamıyorum da . Gogusumu emmeyi birak sagdigil sutu bile zor iciyor . Sutum baya azaldi kesilcek mi diye tadina baktim oyle bi acilik yok gunduz bni emmiyir gece emiyor amaatak mi bilmiyom kicak istiyir hep arada karni acsada biberonla da icmiyor . Atak haftasinda sizin bebbelerde nasil huzursuzluklar görüldü.
Hanımlar merhaba, oglum 3 ay 18 günlük, 4.ay atagi 3 ay dolup 4 bitene kadar mi oluyor yoksa 4 aylik olup 5 ay bitene kadar mı ? 2 haftadir gunduz uykulari bozuldu bugun de biraz atesi cikti 37.6 diş cikarabilme ihtimali varmi sizde elimle bakiyorum ama sertlik yok daha
Cevap verir misiniz eger bilginiz varsa
4 aya yaklaşırken de olabiliyor, 4 ay dolduktan sonra da başlayabiliyor. 2 hafta sürüyor ortalama.
Benim kızım da 4 ay 11 günlük bizde son birkaç gündür başladı zaten hep mız mız bir bebekti iyice arttı sürekli kucak istiyor geceleri daha sık uyanıyor uykuya zor dalıyor elleri hep ağzında salyaları çok arttı bir de sürekli çığlık atıyor gündüzleri
Atesi cikiyoda atak degil hasta olabilir bi ana sagliga goturun yarin bogazi kizarmis olabilir kulaklarina falan bakarlar
Atak diy takintili kalma bebegin seni cildirtgi an atak yasiyirsundurBizim de cok farkli hamilyken her hafta farkli bir meyve yada sepse oluyorlar ya bnm de her hafta sonu uerime bir yorgunluk cokerdi bebek icerde cok huzursuz olurdu bnde degisen birsey olmadi dogurdum simdi de ay sonlarina dogru huzursuzlugu tutuyor
Kızlar merhaba bebeğim 3 ay 3 günlük birkaç gündür gündüz uykuları berbat yarım saat uyuyor kalkıyor gönlünü eder başında beklersem 1 saat bölük pörçük uyuyor sürekli mızmız bi ağlıyor hemen peşine gülüyor önceden tek uykusunu iki saat yapardı nerde o günler bu 12. Hafta atağı mı 4 . Ay atağı mı
Sizinki üç ay atagi 4 ay üç günlüğüz iki gündür uykuları değişti tamamen zorla uyuyor uyusada zırt pırt uyaniyor sürekli ağlıyor
Bugün bı alisveris merkezine gittim burnumdan geldi sürekli ağladı bebek arabasina binmedi uzun zaman sonra ilk defa dışarı çıktım yolda araba her yerde agladi
Bitmek bilmeyen ataklar artık büyüsun istiyorum uykusuzm
3 ay atağı böyleyse ben 4 ayı düşünemiyorum 3 gündür tüm düzen altüst sıfır uyku tam Herşeyi düzene sokuyorum yine bozuluyor
Vallahi al benden de o kadar
- Ay güncellemesi o benimki 3 ay 26 günlük nerdeyse 1 aydır gündüz 15 20 dk arası dalıyor oda ya kucağımda ya ayağımda bırakırken acıyo gözlerini yanına yatarda emzirirsem onu uyuturken bende uyuyorm kokumu aliyo diye herhalde 1 2 saat uyuyo yoksa yok yani
Ust dişini patlatiyomus ateş o yüzdenmis dedi doktor