Arkadaşlar merhaba bebeğim 4 ay 20 günlük sadece mama ile besleniyor mama konusunda hastalandıktan sonra iştahsız bir bebek gündüzleri 130-140 zor içiyor ama geceleri 3 saatte bir uyanmasına rağmen uykuya yenil düştüğü için 60-70 cc yiyip biberonu atıyor ağzından 3 saatte bir fix uyanıyor gece az yemesi sorun olur mu bu sıkıntıyı yaşayan var mı doyduğunu düşünmüyorum pek 5-6 saat uyuyabilir demişti doktor ama hiç uyumuyor uzun ( 5. Ayda ek gıdaya geçeceğimiz için ufaktan tadımlara başladım ben )a
Rüya beslenmesi yapabilirsiniz uyuduğu anlarda emzik kullanıyor mu? Kullanıyorsa emziği çektiğiniz anda direk biberonu verebilirsiniz. Kızım geceleri uzun uyumaya meyilliydi ben o şekilde rüya beslemesi yapıyordum gazını cikarirken de omzumda uyurdu yine yatirinca devam ederdi 6.aya kadar böyle oldu sonra zaten doktoru gece beslemesini kesti
Artik buyuyolar uyku daha baskin oluyo gece hic uyanmayan bebeklerde var sknti etme aç olsa zaten uyumaz canim 4ay 26 gunluguz bizimkide sadece mama iciyo 3.4 saatte bi uyaniyo gece bazen 4.5 saat
Gece hiç yemese bile olur bebeğim 40dan beri gece beslenmesini bıraktı 12de emzirip yatırıyorum en erken 7 buçuk gibi kalkıyor tüm gece icmesede bı sorun olacağını sanmıyorum kilo alımı da gayet iyi 4 ay 9 günlük suan
Yaaa ben gece beslenmeyince korkuyorum bu gece 2,30 da tek 130 cc yedi 8 de uyandı hal yemek istemiyor 6 saat oldu
Midesi geliştikçe aç kalma süreleri artıyor merak etme açılırsa kendi talep eder zaten