4. Ay uyku düzeni yapabilen varmı

1. Aya giriş yaptık 9 da 10da uyuyam bir bebişiniz varmı acaba

Biz genelde 10.30 / 11gıbı gece uykusuna geçiyoruz

1 Beğeni

Bizim duzenli genelde guzel sukur tabi ani misafir hismi olmasa

1 Beğeni

Bizim gece uykumuz duzenli cok şükür en gec 10 da bazen de 11 de uykuyw dalıyoruz. Misafir olmadığı surece duzen böyle gidiyor

1 Beğeni

Gece uykusuna en son kaçta yapıyor

10 da uyuması için en son uykudan kaöta kalkmış oluyor acaba günde kaç saat uyku yaptırıyorsunuz birde

Gündüz kaç saat uyutuyorsunuz

Genrlde 9 bazen 10

Bizimki 8-9 arasi geciyor gece uykusuna ama uyku gerilemesi sebebiyle geceleri aglayarak uyanmalari basladi. Son birkac gundur azaldi gibi, umarim tamamen biter. Ama maalesef gunduz uykularimiz maksimum 2 saati buluyor 3-4 uyku seklinde. 5. Aya yaklasiyoruz bu arada biz.

Yaaa canım annelerr cidden tüm çocuklarda mı 4.ay kötü geçiyor merak ediyorum biz henüz bir aylığız :sweat_smile:

Gündüz uykumjz hic yok max 10 dk sadece eger uyuduysa da saat 17.30 gibi uyanıyor ya da 18.00 yarım saat uykusu oluyor sonra 21.00 a kadar uyutmuyorum uykusu olsa da oyaliyorum oynatıyorum sonra uyku moduna geciyoruz.

1 Beğeni

Gündüz iyi uyuyamadıysa gece güzel uyuyamaz diyorlar birde ondan mı acaba

4 aylık mı sizin bebiş de şuan. Benimki de 4 ay 2 günlük falan 6 7 gibi kalktı bıgün mesela 4 5 saat parça parça uyudu . Bu sefer de 5te aon ıykudan kalkıp 11e kadar uyumadı malesef

Hiç yok derken sallayınca vs hiç uyuyamıyor mu

Ya benim kızım da 4 10 günlük şu bi haftadır uykuya dalmıyor. Ailemin yanına geldim hani belki kalabalık ortam ondan etkilendi diye düşündüm ama iki üç gündür hiç uyumuyo uykudan gözleri kapanıyor cırlamakdan yıkıyor ortalığı ve ne yaparsam yapayım uykuya dalmıyor gece uykusu güzel askında kaçta yatırırsam sabah o saatte kalkıyodu bi kere gece mama için uyandırıyodum okadar şuan çok feci durumdayız ne yapıcamı şaşırdım

Yok maalesef onceden de gunduz uykulari kisaydi ama geceleri aglayarak uyanmazdi, aciktiginda kipirdanirdi ben hemen uyanir emzirirdim uykusu bolunmezdi hic. Su an biraz farkli ama son birkac gundur duzeldi gibi cok sukur.

Gündüz 4 5 kez uyuyor yarım saat 40 dk sürüyor uykusu. Gece de 9 dan sonra uyumasi yatağıma geçiyoruz hikaye kitabı resimli gösteriyorum sakinleştirmek için. Sonrakisa ninniler söylüyorum sonrada uykuya dalması 9 buçuk 10 u buluyor. Ağlamaları arttı bu aralar ama sabırlı olmaya çalışıyorum. Gece uyanmalari azalmışken tekrar çok uyanmaya başladı ayağımda sallıyorum mecburen dalsin diye

5 ay 15 günlük şuan 1 aydır böyle ilerliyor. Ama değişiyor benimde gece 1 de de uyaniyor

@İncibebekannesi gündüzleri 5-6saat civarı uyuyodr

benimki 23.00/00.00 arası gece uykusuna geçiş yapıyor.