4 aylık bebek Diş

:grinning_face:ya iyiymiş nerden aldiniz o cayi

Ayyy geçmiş olsun rabbim yardım etsin çabuk çıkartsin insalalh

1 Beğeni

İnternette var migros,carrefour,happy center,anpa gross,ben enson biçen den aldırdım

1 Beğeni

Tmm çok teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Ya aynı başlıkla bende bugün bu konuyu açtım paylaştığım resime bakar mısınız bizimde mi diş ? Önce ön dişler mi çıkıyor sizin öyle mi ? Dediğiniz tüm belirtiler var

Ya rica etsem aynı başlıkla bende konu açtım bakar mısınız bizimde mi diş diye ?

Cumartesi 4 aya girdik bu sabah baktım alt iki diş patlamış çok etken değil mı 4 .ayda diş çıkaran anneler var mı damaklar kaşıntı çok belliydi ama daha tam bir nesne tutamadığı için diş kaşıyıcı da kullanamıyoruz Ne kullansam nasıl rahatlatsam bilemedim

1 Beğeni

Karanfili ez zeytinyaği ile karıştır bir gece buzdlbdna beklet gündüzleri sür ağrısını alır

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart:

2 Beğeni

Bazı bebekler erken çıkarıyor canım ilk oğlum 3 aylıkken çıkarmıştı 4er 4er patlatıyordu doktorumuza sorduğumuzda kemikleri kuvvetli demişti

Benim oğlumunda 7 aylıkken patlamıştı bu kadar erken çıkacağını bılmıyordum sasırdım

İkinci kızım 3.5 aylıkken çıkardı. Rekor bizde galiba :smiling_face:

1 Beğeni

Bizim 10 aya girdi hâlâ ortada diş yok ya ağrısı sızısı ağlaması da ayrı

Ya çabuk çıkan dişler erken çürüyor diyorlar doğru mu

Vallahi benim de 2.03 haftadır çok aşırı huysuzluğu vardı kızımın devamlı uyanıyordu demekki diştenmiş sizin aylarınızı da çıkarmaması normalmiş ama biraz araştırdım da

Kızım 7 yaşında 4 dolgusu var ilk kanal-dolgu 4 yaşında yaptırdık. Diğer kızım 5 aylık çıkardı onu hiç dişçiye götürmedik. Erken çıkardığı içinmi böyle oldu bilmiyorum.

Bana da şimdi kim diş çıkartıyor desem erken çıkartanların dişleri çabuk çürüyor diyorlar ben de bilmiyorum bir ilgisi var mı:upside_down_face:

benim bebeğim de 5 aylık olacak 3 gün sonra. aşırı derecede bir şeyleri ısırmaya çalışıyor. ben de onu soracaktım. geceleri falan hiç uykuya dalıyor. yeri ağrıyormuş gibi dudak büzüyor. diş kaşıyıcısını buzlukta bekletip ağzına verdiğinde çok fena dişliyor. acaba benimki de mi çıkaracak. salyası falan da akıyor. göğsüm cigniyor ısırıyor. bunlar belirti mi

Canım bizde de eller daha çok hastaydı ya da boynundaki önlüğü emiyordu onun haricinde biz üç haftadır aşırı huysuz memeye geldiğimizde ağlıyor uyuturken ağlıyor geceleri inanılmaz çok kalkıyor bazen emzirmek de bile sakinleşmiyordu ben atak haftası diye düşünmüştüm ama dişlerdenmiş hiç diş aklıma gelmemişti çok erken olduğu için ama bugün patladığını gördüm iki diş birden patlatmış