Kızlar eşim pazar günü boğaz turuna çıkslım dedi değşklk olur diye aylardr evin içindesin bi hava al dedi bebekle bebeğim 4 aylık olacak o zaman inşallah deniz havası soğuktur üşütür fln olmaz dedim bide sadece emzrdğm için orda herkesin içinde emzriemem falan dedim o da iki saatten bişey olmaz fln diyo ama bnm içim rahat değil orda durmazsa falan kafamıza göre inemeyiz de siz olsanzı çıkarmydnz
@istanbulanneleri
Hiçbir şey olmaz bebeğinizi güzelce sarıp sarmalayın, herkesin içinde olmasa da kuytu da emzirilir, üstünüzü örter emzirirsiniz bebekler dışarıyı çok seviyor
Bir örtü alın eşiniz üstünüze örtsün dikkat eder hem siz rahat olursunuz. Giyindikten sonra sıkıntı olmaz bence de. Açık havada bebeğim hemen uyuyor benim de hiç zorluğu olmadı şimdiye kadar. Ah ne güzel İstanbul’da olsam ben de mutlaka çıkardım. Keyfini çıkarın
O da öyle diyor alt katta otururuz kimsenin olmadığı bir yerde emzirirsn diye de bnde gitmek istiyorum da acaba bi sknti olurmu diye endişe ediyorum
Yaa iki aylıkken kahvaltıya gştmştk dışarda burnmzdan getrmşti bu sefer de böyle olursa diye korkuyorum gerçi biraz daha büyüdü ama
Soğuktan ziyade denizde tura çıkınca açılıyor ya iclere doğru daha sert rüzgar esiyo ondan çekindim ben çarpar mı diye. Beni hep carpardi boğaz turu. Ama önlemini alırsanız sorun olmaz gibi. Size de iyi gelir.
Cumartesi ve pazar günü Istanbul yağmurlu gözüküyor
9 Ocaktan sonra kar yağışı bekleniyordu ama,yine de hava raporuna bakmak lazım.
Emzirme örtüsü alabilirsiniz her yerde kullanımı rahat.
Bende uzun zamandır 3 ay olacak dışarıya nadir çıktım bebişle
Kış anneliği zormuş
Evet ya bende baktım yağmurlu görünüyor bklm hayrlsı
Dışarıya bütün hava koşullarına alışmalı bebek ya. Ben Erzurum da yaşıyorum dogdugundan beri her yere çıkardım hiç eve kapatmadim. -20 de çarşıda geziyoruz. Kayak merkezine gidiyoruz. Buranın soğuğu hiçbir yere benzemez. Bı sikinti yaşamadık henüz. Çok seviyor dışarıyı . Güzelce giydirim bol bol açık havaya parka sahile çıkarın bence
Haklsnz bence de alışsa daha iyi olacak