4 aylık demir takviyesi başladınız mı kızlar

Bende sidefer almak istiyorum siz kaç damla kullanıyorsunuz kilo başına 1 damla diye biliyorum öyle mi kullanıyorsunuz

Bize doktor vermeyi mi unuttu anlamadım, ben de hatırlatmayı unutmuşum. Sağlık ocağı başlayın dedi devletin verdiğini verdi ama onu önermiyorum dedi eczacınıza sorun o zaten iyisini tavsiye eder dedi, henüz başlamadık araştırıp alacağız. Tekrar doktora götürmeyeceğim demir başlayalım mı diye

Evet kilo başına bir damla veriyorum birde buzdolabında saklamak gerekiyor ama

1 Like

Tamamdır çok sağol​:blush:

1 Like

Fatma hanim merhaba iyi günler kaç damla kullaniyorsunuz .benim doktorum israrla ferro sanol surup veriyo ama cocugum icmiyo kusuyo portakal suyunun icinde bile verdim ben tadina baktim cok kötü

1 Like

12 damla kullanıyorum ben doktora sormuştum damlayı o 12 damla kullanın dedi bunun tadı da güzel portakal aromalı çay kasigina damlatiyorum tek seferde içiyor

Bestiron aldim ben

Kaç damla kullaniyorsunuz kilo hesabına göre mi?Ben de iki kez kullandim akşamları aşırı huysuzluk yaptı. Doktor at yenisini al at yenisini al memnun olana kadar dedi :face_with_rolling_eyes:
Icerigine güveniyordum,ama leke bırakması kötü.

Saglik ocaginin werdigi kiloya gore ozele kontrole gittimizde doktor sordu basladnimi diye ewet bestiron weriyorum dedim oda 20 damlaya kadar wer kansizlik olusmasin dedi icerigi temiz oldugu icn

Leke birakmasi derken onu anlamadm ustundemi leke

Evet çorabına damla döküldü ve yıkayınca çıkmadı.
Ben 2 gun Huzursuzluk hissedince ara vermiştim.
Kilo hesabıyla x2 mi verdiniz?Ben kilosu kadar damla vermeyi düşünüyorum mamadan da demir alıyor çünkü. Doktora sormadım.