4.aylık olanlar tanışalım

Kac ml mama veryorsnz

120ml falan içiyo artık

Atak geciriyor hemde oyle boyle degil inanilmaz sekilde gul gibi kizim gitti keyifsiz mizmiz herseye aglayan her yarim saat 1 saate uyanan bir bebek geldi :melting_face:

Kizlar demir vit kac damla veriyorsunuz

1. Ay atağı nasıl böyle ya zor uyuttum gece uykusuna geçemiyor ağlama krizine girdi ne yapmam lazım bu ay geçer mi sizce ben ağlayacağım nerdeyse :pensive: tek başıma çok zorlanıyorum
2 Beğeni

Aynı durumdayım ne yapacağım bilmiyorum beraber ağlıyoruz artık

Biz kolik bebektik birde bu 4 ay atağı çıktı 2 katına cıktı ağlamalar huzursuzluk :disappointed::disappointed::disappointed::disappointed:

Ilerleyen gunlerde gunduz uykulari yok oluvericek bir anda gece uyanmalari siklasiyor bu gun gunduz sadece 23 dk uyudu

2 Beğeni

Hadi ya iyice gözüm korkmaya başladı benimde gücüm kalmıyor

Fena haldeyiz bizde kizlar Allah kolaylik versin xaten kabizlik var ustune birde atak ayi. Gercekten ne gece kaldi ne gunduz. Birde ciglik atmayi ogrenmis bogazi yirtilana kadar bagiriyor asla durduramiyoruz. Suanda babasi disari cikardi biraz sussun diye

1 Beğeni

4 ay 5 gunluguz bnmki bagiriyo vere bizimde hosumuza gidiyo eslik ediyoruz esim heleki sanki bizimle konusuyo gibi geliyo kendimizi kanditiyotuz napalm ve tvi telefon ilgileniyo simdiden cok mizmiz uykulari bi duzenli oluyo bi boluk boluk parmaklari girtlagina kadar sokuyo oksuruk basiuo sinra yabanci birini gorsun once bi kasjati Bakar birden korkarak dovmusler gibi aglar :sweat_smile:

1 Beğeni

4 ay 6 günlük benimde oğlum uyku düzeni bu ayda bozuldu inşallah en kısa zamanda düzelir diye Umut etmek istiyorum ama sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil :palms_up_together:🩵:palms_up_together:🩵

4 ay 17 gunluguz biz de, 4. Ay uyku gerilemesi kalici yaziyor her yerde. Valla bir suru kitap okudum uyku ile alakali, ama cozum olabilecek hicbi sey bulamiyorum. Geceleri yarim saatte bir uyaniyor, sallamadan mümkün degil uyumuyor hemen gozleri aciveriyor. Gunduz uykularina yatirmam yaklasik 1 saati buluyor, bazen 1 saat ugrasip uyutsam da yerine yatirinca uyaniyor. Allah sabir versin hepimize ne diyeyim.

1 Beğeni

Bizde aynıyız

Şuan için ağlama krizi oluyor ama uyku sıklıgı aynı degismedi sadece 4 ay olmasına 2 gün kaldı ağlama olayları ve huysuzluk beni şuan bitirdi ilerisini düşünemiyorum.