40 uçurma yaptınız mı

Ben de islamiyetle alakası olmadığı için yapmadım normal ikimiz de duş aldık sobra ben kuran okudum akika kurbanı kestirdik o kadar

1 Beğeni

Ben bugün fiyat aldım şehirden şehri değişiyordur tabi ama 1200 1500 arası

Çok teşekkür ederim kuzum bı arayıp sorayım :revolving_hearts::bouquet:

1 Beğeni

Canım o taş neden biliyo musun taşını kim sayarsa bebeğin huyu ona çekiyormuş güya :rofl: yani benim bebeğimin huyu babasına ve halasına çekecek (!) şöyle bir konsept yaptık biz

Kurban bayramının 1.günü kızımın 40’ı çıkmıştı Haziran’da hem arife suyuna hem 40 suyuna soktuk ama hasta ettim yavrumu 10 gün sonra yani 50.günümüzde, annemler hacdan dönünce annemi kıramadım böyle konseptler hazırladım :face_holding_back_tears:🩷:hatching_chick::otter::partying_face::nazar_amulet:

Küvetin içi eşyalarla dolu banyoyusunu nasıl yaptırdınız peki…bide uzunmu duracak suda hasta ettiniz bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın

Kesinlikle fakat Allah affetsin bende ve eşimde biraz Türkçülük var :face_with_peeking_eye: ben o yüzden yaptım hatta 40 mevlidi yaptırmadım bebek mevlidi yaptırdım onu da akika kurbanı kestirdik eşe dosta dağıtmış gibi oluruz diye evde Kuran okuttum bebeğim 3 aylıkken (geçen ay)

2 Beğeni

Aslında görsel amaçlı diyebilirim eşyaları tabiki aldık içinden temiz suyun içine tekrardan yikadigimiz taşları koyduk gül dokmedik bebeği yikadigimiz suyun içine temizce yıkadık kizimi

1 Beğeni

Oğlumu 3 mayıs’ta sünnet ettirdim önemli günde erkekliğe adım atsın diye :blush::blush:

1 Beğeni