Merhaba kızlar benim 5. Ayım 4 gündür sütüm yok göğsüm bomboş normalde günde 1 kez mama verirdim 3 saatte bir sağardım 60 cc çıkardı o da en az ama şimdi 24 saat içinde 40 cc tek çıkıyor neden bilmiyorum bebeğim sadece gece emerdi artık o da yok ve emzirme danışmanlığı almıştım sütüm bayağı artmıştı ne oldu neden azaldı regl mi olacam bilen başına gelen var mı???
Sagim yaparak sut zaten artmaz bi sure sonra azalarak kesilir sadece gece emdigi icinde sutunuz tam dolmuyo . 4 aylik olucaz benim kizimda sadece gece emiyo gunduz asla emmiyo mama iciyo onceden gunduz sagiyodum simdi sagamiyorum iyce azaldi gun gecdikce sagimdada gelmiyo yani emmedigi icin
Benim de ayni sekilde kizim 5 ay 20 gunluk suan 3 saatte sağım yapsam 30 cc geliyor 5 saatte yapsam anca 50 cc geliyor malesef benim de yetmiyor. Kızım da zaten memede o hızlı akış bittiginde birdaha emmiyor malesef bir haftadir da gunduz neredeyse hic emmiyor surekli mama istiyor. Ben ac olmadigi icin emmedigini zannediyordum ama degil mama yapsam 120 cc hepsjni iciyor
İnsanın morali bozuluyor sanırım sağımdan dolayı
O da olabilir cunku sadece ön sütü veriyor buyuk ihtimal cunku sagimdan sonra göğsümü sıkıp baktigimda fışkırıyor bile
Gece emme kesildikçe süt azalır çünkü bebeklerimiz emdikçe çoğalır süt kendimden biliyorum