Merhabalar anneler 5 aylik bebegim huysuz ve sinirli oyuncak veya çıngırak vs eline veriyorum 1 dakika oynadiktan sonra sinirlenip agliyor anlayamadim tek gogusle besliyorum bugun emzirdigim halde iki kup haşlanmiş patates verdim deli gibi yedi acaba sütüm yetersizmi kalıyor kızlar beni aydınlatın lütfen
Bizde 5 ay 11 günlüğüz bizde sürekli ağlıyoruz ama senin bebek aç olabilir tadima başlatabilirsiniz bwbek irmikleriyle muhallebi yapabilirsin meyvelerine kahvaltisina ekleyebilirsin canim
Beş buçuk aylıkken başladık tek göğüs ile artık yetmiyor olabilir canm bide ek gıda başlaması için
Kafasını dik tutması lazm
Destekli oturması
Siz yemek yerken o da sofrada bulunmak istemesi
Karnı açsa zaten durmaz bnmde beş aylıkken hep istedi en sn beş buçukta başladım mamayı da kestim daha snradan
Bebeğim açmı gerçekten ay şu an aşırı moralim bozuldu çocuğum açmı ben anlamıyorum yaa ![]()
Benim de kziim 4 ay 10 gunluk gunde 4 bez cis değiştiriyorum en fazla pfa öyle dolu dolu degil kaka da 2 ginde bir bazen hergun yapıyor bütün mammalari kullandim sevmedi doktor verme dedi sadece emzir ek gida icin erken mi olur üzülüyor um acmi diye ama oyle aman aman agalmasi vs yok bilmiyorum sasirdim kaldim
ALLAH yardımcın olsun çok zor